2777
2789
عنوان

کادو مکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 26 پست
متاسفانه بله چمدان و ساک در حضور مردم باز میشه  همه هم میبینن اون شب که ساک باز می‌کنیم شام می ...

خدا لعنت کنه هرکی که این رسم هارو داره میزاره و دعوا راه میندازه

همسرمم میگه باید بیارن چرا مردم میارن شما میارید 

خیلی ناراحتم 

متاسفانه بله چمدان و ساک در حضور مردم باز میشه  همه هم میبینن اون شب که ساک باز می‌کنیم شام می ...

اوه چ رسمی واقعا سخته 

با عروستون همین حرفا رو بزن بعد ازش نظر بخواه بین خودمون باشه رسمه و نمیخوام کم بیارم درک میکنه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مثل بقیه نباشید یعنی چی جلو بقیه ساک بازکنن.شوهرت هم بگه معلوم نیس پدرومادرش برن اصلا چقدر براتون سوغاتی بیارن شما از الان نگران حرف فامیلاشونی.محل نده خودت هم میگی عروستون هم هست دلخوری پیش میاد

یا رب العالمین
خدا لعنت کنه هرکی که این رسم هارو داره میزاره و دعوا راه میندازه همسرمم میگه باید بیارن چرا مردم می ...

پس همین کارو بکن بخاطر شوهرت اعصاب نخواد گذاشت😁😁😁

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

به حرفهای خانواده شوهر هرچی بها بدی پرروتر میشن اینطور وقتها من خودم شخصا میگم هر کس یه رسمی داره رسم ما نیست انشالله شما رفتید طبق رسمتون عمل کنید خانواده من هم طبق رسم خودشون عمل میکنن به همسرت هم اجازه نده واسه خانوادت تایین تکلیف کنه واسه اینده خودت خوب نیست من حتی درباره ارثیه خودم مستقیم به همسرم گفتم این بین من و خانوادمه اصلا شما دخالت نکنید حتی اجازه ندادم دربارش حرف بزنه چرا انقدر به شوهرانون اجازه میدین توکار خانواده هاتون دخالت کنن بعد دقیقا همین شرایت واسه شوهرت باشه اجازه دخالت شما رو نمیده اون موقع سرخورده میشید حریم خانوادتون رو حفظ کنید اسرار خانوادتون رو جلو شوهراتون نگید قهر و دعوای درون خانوادگیتون رو جلو شوهرتون نگید بخدا اول با همدردی جلو میان تااز کل ماجراها خبر دار بشن بعد توی دعواها چنان موضوع رو توی صورتتون میکوبن که نتونید جواب بدین اینقدر ساده نباشید همینطور که شما یه دختر واقعی واسه پدر و مادر شوهرتون نمیشید داماد هم هیچوقت جای پسر واسه پدرومادرتون نمیشه همه موضوعها خانوادتون رو جلوی داماد خانواده نگید من 99درصد اتفاقات خانوادم رو شوهرم خبر نداره دلیلی نمیبینم که جلوی ایشون مطرح کنم که در وقت مقتضی از اون مسائل سو استفاده کنه این نصیحت من رو گوش کنید ضرر نمیبینید چند سال دیگه که پخته تر شدین دعام میکنید