2777
2789
عنوان

دوچیزا خیلی حال میده......

712 بازدید | 667 پست
2 چیز خیلی حال میده!؟ . . . . . 1. تنهایی خوابیدن رو تخت دو نفره !!!!!!!!😝😝 2. دو نفره خوابیدن رو تخت یک نفره !!!!!😋😋 وایییییی چی گفتم !!! مرگ بر آمریکا.....!😂😂
💑♡💏♡👪
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟؟؟؟ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ... . . ﺍﺯ همون ﺑﺘﺮسین " ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ ......ﻫﻤﺸﻮ همون میخوره
💑♡💏♡👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به سلامتی اون پسری که رفت تو لوازم التحریر فروشی و از فروشنده پرسید: آقا کارت پستال «تو تنها عشق منی» دارید؟ فروشنده گفت آره گفت: لطفأ دوازده تا بدین!!!!!! 😂😂😂😂😂😂
💑♡💏♡👪
دختره تو خیابون ازم پرسید! آقا؟؟ خیابون شریعتی میخوام برم! من بهش گفتم: اشکال نداره برو زود برگرد! . . . . . . . . . . دیونه یه فوشی داد که تا الان تو گوگل دنبال معنیشم!😂😂😂😂
💑♡💏♡👪
معلم از شاگردش میپرسه واسه چی اینقدر دیر رسیدی؟ 😡😡 شاگرد: به خاطر تابلو راهنمایی رانندگی! معلم: مگه چه علامتی روش بود؟ شاگرد: به مدرسه نزدیک میشوید، آهسته حرکت کنید!😂😂😂😂 خلاقیتش نابووودم کرد...!!!!!!😁😁
💑♡💏♡👪
روباه میره پیش خدا میگه: خدایا چرا انقدر منو حیله گر و دروغگو آفریدی؟ 😔 خدا میگه ... . . . . . . . . ناشکر نباش، برو اینستاگرام ببین چه موجوداتی خلق کردم 😂😂
💑♡💏♡👪
صبح رفتم واسه صبحانه پنیر بگیرم . . . به فروشنده میگم اندازه ۲ هزار تومن پنیر می خوام یه تیکه کوچولو گذاشت رو ترازو گذاشتم دهنم، گفتم بدک نیستش از همین بدین برگشته میگه: همین بود دیگه خوردیش😐 خدا این ارزونی رو از ما نگیر😄😂
💑♡💏♡👪
جناب سندی در یکی از شاهکارهایشان می فرمایند: آی موخرمایی، چشم عسلی، دختر اهوازی! . . . سپس در انتهای این بند میفرمایند: تموم هستی ام کردم فدایت، فدای اون دو چشمون سیاهت! حال به نظر شما کدام گزینه صحیح است؟ 1.ایشان دو دوست دختر با رنگ چشم های عسلی و سیاه داشته و در میان شعر گفتن این دو را باهم قاطی نموده اند! 2.خواسته یک تیر و دو نشان بزنه 3.طرف در حین شعر لنز مشکی گذاشته 4. ایشان به حدی از عرفان رسیده اند که برای ما قابل درک نیست!😂😂.
💑♡💏♡👪