2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام
عزیزم شما یزدی هستید ؟

میشه چندتا سوال بپرسم ازتون 

من قراره شهریور بیام اونجا میخواستم یه چندتا جا برای کردش معرفی  کنی برام با رستوران خوب

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عزیزم شما یزدی هستید ؟ میشه چندتا سوال بپرسم ازتون  من قراره شهریور بیام اونجا میخواستم ...

اصالتا یزدی نیستم ولی زندگی میکنم 

جاهای تفریحی زیادی نداره ،بیشتر تفریحاتش رستوران گردی هست 

سمت بابت تاریخی رستوران های سنتی زیاده تو کوچه هاش.

رستوران معروفش تالار یزد هست .هتل سیب و نار جدیده و قشنگ.

رستوران ایتالیایی داخل شهر زیاد داره مثل شگالیو و چند تا دیگه 

آتشکده ،باغ دولت آباد،مسجد جامع و ..اینا واسه دیدنی هست.

اطراف شهر هم بتونی بری روستای ده بالا هست ک خیلی خنک تره ولی باید خونه اجاره کنی اونجا 

چون اینکه بری و بشینی جای نشستن نداره.

ولی کلا یزد خود شهرو باید بگردی 

عاشق جاهای قدیمی شهر باشی مثلا 

بازارهای قدیمی اطراف مسجد جامع عزیزم 

ایشالله ک بهت خوش بگذره 🤗🤗

سلام عزیزم شما یزدی هستید ؟ میشه چندتا سوال بپرسم ازتون  من قراره شهریور بیام اونجا میخواستم ...

و خودت هم سرچ کنی کلی رستوران میاد بالا 

به نظر من حتما تالار یزد و غذاهاش رو امتحان کن اگه غذای ایرانی خیلی دوس داری.مخصوصا فسنجون و ماهیچه ش.

ولی همه چیش عالیه .

کافه رستوران هم چندتا بهت معرفی میکنم حتما بری بخاطر فست فودهای عالی یزد 

یزد تو فست فود تکه و رقیب نداره 

اصالتا یزدی نیستم ولی زندگی میکنم  جاهای تفریحی زیادی نداره ،بیشتر تفریحاتش رستوران گردی هست&n ...

خیلییییی ممنونم

من راستش تنها میام ۲ روز اینا میمونم نهایت سعی میکنم برم اتشکده و باغ دولت اباد و مسجد جامع رو

غذای محلی چی دارید؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خیلییییی ممنونم من راستش تنها میام ۲ روز اینا میمونم نهایت سعی میکنم برم اتشکده و باغ دولت اباد و م ...

خواهش میکنم عزیزم 😍

صبحانه برو عدسی پناهنده قرمه بخور خیلی خوشمزه س 

شولی آش گندم اینا هم آش های محلی هستن 

خواهش میکنم عزیزم 😍 صبحانه برو عدسی پناهنده قرمه بخور خیلی خوشمزه س  شولی آش گندم اینا هم آش ...

مرسییییی💚💚💚