2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکترت ببینه. من بیست روزه. بخیه هام نیوفتاده بود. رفتم خودش بازشون کرد. اضافه هاشو چید. یکی از بخیه هامم دیدم باز شده الان. ولی عقب ترش جوش خورده دیگه بیخیال شدم. کدومش باز شده؟ جلو یا عقب؟

نه بابا جوش خورده  البته بعضی بدنا هم دیر جوش میخورن و به پوستم بستگی داره.

راستش دوتاازبخیه هام اندازه یه بندانگشت دوروز پشت سرهم افتادن بعد یه قسمت ازبدنم هم قرمزوخون میده سوزش هم داره

تازه خونریزی هم داره حالانمیدونم بخیه بازشده یاپوست کشیده شده بخیه که افتاده خونریزی داشته؟

راستش دوتاازبخیه هام اندازه یه بندانگشت دوروز پشت سرهم افتادن بعد یه قسمت ازبدنم هم قرمزوخون میده سو ...

شاید فشار اومده به پوست که باز شده ببرش دکتر کاریش کنه عفونتی چیزی نکنه....

ببر دکترت ببینه. من بیست روزه. بخیه هام نیوفتاده بود. رفتم خودش بازشون کرد. اضافه هاشو چید. یکی از ب ...

بخیه پایین پایین جوری که دیده میشه حالا موندم برم دکتریانه اخه الان چندروزه اینجوریه

خلاصه بخیش افتاده حالا نمیدونم بازشده یاافتاده الان ملتهب شده😅🤕

شاید فشار اومده به پوست که باز شده ببرش دکتر کاریش کنه عفونتی چیزی نکنه....

بدشانسی اینجاس که امروز فکرکنم پریودهم شدم چون خونریزیم غلیظ شده

ولی دردایناندارم

بخیه پایین پایین جوری که دیده میشه حالا موندم برم دکتریانه اخه الان چندروزه اینجوریه خلاصه بخیش افت ...

بخیه جلویی رو شاید زیاد بسته، اونو میگن الانم باز نشه موقع رابطه باز میشه. ولی حتما دکتر برو خدا نکرده عفونت نباشه. قرص هم سرخود مصرف نکن. من سفکسیم خوردم رو خون بچم تاثیر گذاشته بود چند روز داشتم میمردم از نگرانی 

بخیه جلویی رو شاید زیاد بسته، اونو میگن الانم باز نشه موقع رابطه باز میشه. ولی حتما دکتر برو خدا نکر ...

موقع رابطه ممکنه پاره بشه یعنی؟

ببین جزو بخیه های بیرونی نیستا یکی ازداخلی ها ولی پایین پایین منظورت همونه؟