2777
2789

سریال ترکی هم دوست ندارم ولی مجبور شم میبینم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا هر زبانی اولش باید بری کلاس تا یکم راه بیوفتی  خود خوان خیلیییی سخته

انگلیسی رو خودخوان یاد گرفتم 

عربی هم مسلطم 

کلا تو زبان استعدادم خوبه ولی ترکی رو نمیدونم چیکار کنم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
یه کانالی هست یاد میده خیلی خوبه

واقعا؟ میشه برام بفرستید لینک

اولا باید کلاس بری 

دوما فیلم و سریال و آهنگ گوش کنی که بطونی محاوره های عادی انجام بدی یعنی کتابی حرف نزنی 

اگه از فیلم و سریال بدت میاد عزیزم با نگا کردنش یاد که نمیگیری هیچ بدتر زده میشی 

من خودم ترکی رو با فیلم یاد گرفتم  اگه بگی چه ژانری نگا میکنی میتونم کمکت کنم حداقل یه فیلم خوب ببینی

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
تشکردرمه خوش گلن  😂❤

یاد گرفتم مرسی 😂👋

انگلیسی رو خودخوان یاد گرفتم  عربی هم مسلطم  کلا تو زبان استعدادم خوبه ولی ترکی رو نمیدو ...

منم استعداد زبانم خوبه الان فارسی و ترکی انگلیسی و عربی اوکیم 

استارت هندی زدم😂

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
انگلیسی رو خودخوان یاد گرفتم  عربی هم مسلطم  کلا تو زبان استعدادم خوبه ولی ترکی رو نمیدو ...

ی رفیق ترک از طرفا اردبیل پیدا بکن یا آستارا مال تبریز خیلی فرق داره در حدی ک‌ من حرف میزنم بقیه میگن چی میگی متوجه نمیشیم ساوه و اونطرفا هم لحجه دیگه ای دارن ک زیاد جالب نیست یکی پیدا کن بگو یادت بده کم کم راحته یاد میگیری بعدش دیگ ترکی ترکیه هم راحت یاد میگیری 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اولا باید کلاس بری  دوما فیلم و سریال و آهنگ گوش کنی که بطونی محاوره های عادی انجام بدی یعنی ک ...

اگر برای یادگیری باشه اشکال نداره نگاه میکنم فقط سریالای کوتاه اگر سراغ داری معرفی کن

مثلا من سریال استانبول ظالم رو پیگیری کردم با اینکه طولانی بود خسته کننده نبود