واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرم وای پسر پسر گزارش بزنین الان میخورمتون نه ممدم نه امیرم گیر ندین . میگویند « مریلین مونرو » بازیگر و خواننده معروف آمریکایی یک وقتی نامه ای به « آلبرت انیشتین » نوشت و گفت : « فکرش را بکن که اگر من و تو با هم ازدواج کنیم ، بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو ... چه محشری می شوند » » انیشتین هم در جواب نوشت : « ممنون از این همه لطف و دست و و دلباری شما ! واقعا هم که چه غوغایی می شود ، ولی این یک روی سکه است ؛ فکرش را بکنید که اگر قضیه برعکس شـود چه رسوایی بزرگی برپا می شود...😉
سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم. بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:) لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که میتونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جوابهاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
همه رفتند بخوابند و منم در به دری فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈. ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬