2777
2789
عنوان

کممممممک لطفا لطفا 😱😭😭😭😭😭

340 بازدید | 18 پست

چرا کسی تاپیکمو جواب نمیده من ۱۰ ملیون دارم طلابخرم یا پیشونیمو مو بکارم چون خط رویش موهام بالاست.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كدومش برات اولويته همون كار و كن

مثلا براي من طلا ، چون موهام خوبه

براي يكي ديگه مو ، چون طلا داره

شرايط متفاوته

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خواهرشوهرم مسخرم کرد بهم گفت ماه پیشونی چون پیشونیم یکم بالاست وحالت مردونه دارم بهم برخورد ولی گفتم شرایط مالیم بده دلم نمیاد خرج خودم کنم شوهرم گناه داره

سلام عزیزم شبتون بخیر ببخشید من الان تو تاپیکی دیدم گفتین پیش دکتر زهره جوادی عمل داشتین میخواستم بب ...

سلام خوبی عزیزم ببخشید من یادم نمیاد عمل چی بودش؟

سلام عزیزم شبتون بخیر ببخشید من الان تو تاپیکی دیدم گفتین پیش دکتر زهره جوادی عمل داشتین میخواستم بب ...

آها اگه عمل کیست مویی باشه که آره من پیش ایشون عمل کردم،از من خیلی پیشرفت کرده بود واسه همین خیلی بخیه خوردم جای بخیه ها پشتم به شکل زشتی دراومده،اما در کل آره راضیم من عملم بسته بود.شما کجا میخواید عمل کنید؟

آها اگه عمل کیست مویی باشه که آره من پیش ایشون عمل کردم،از من خیلی پیشرفت کرده بود واسه همین خیلی بخ ...

شما مقعدتون داشتید؟؟

من عمل بواسیر دارم پیششون ویزیت شدم خیلی خوش اخلاق بودن و مشخص بود سابقه‌دارن ولی گفتم بازم بپرسم کارشون چجوریه چندوقت پیش عمل کردید شما؟؟

گفتن بیمارستان کاشانی عمل میکنن شما کجا بودید؟؟

شما مقعدتون داشتید؟؟ من عمل بواسیر دارم پیششون ویزیت شدم خیلی خوش اخلاق بودن و مشخص بود سابقه‌دارن ...

نه عزیزم من کیست مویی داشتم روی آخرین مهره کمرم بود دقیق بالاترین نقطه خط باسنم.بله خوش اخلاقن خیلی.من فریدن عمل کردم