2777
2789
عنوان

جا ندارم درس بخونم

83 بازدید | 15 پست

دیگه صبر من سر اومده خانوادم به شدت اذیتم میکنن و غیر مستقیم دارن میگن دیگه خونه خودمون نمیشه درس بخونی 

دوستان شرایط من خیلی خرابه امسال سال دومه که پشت کنکورم ، لطفا یه راهنمایی بکنید 😭 

میگن باید برای خونه فلان فامیل درس بخونی ولی درک نمیکنن که من نمیتونم هرجایی راهمو بکشم و برم سربار مردم شم ، خونه اجاره هم کنم یا هزینش زیاده یا اینا میگن نمیشه تنها باشی 

ولی دیگه واقعا خسته شدم ازشون حس میکنم ازم متنفرن😭 اصلا رفتار خوبی باهام ندارن سر هر اتفاقی به شدت همه بهم حرف میزنن و اخم میکنن یا ی جوری رفتار میکنن که حس میکنم دیگه تحملمو ندارن ، اخه مگ من چکار کردم

من نمیدونم چطور با این شرایط ادامه بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابخونه برو حتی اگ دوره صب زود بلند شو برو تا هر وقت ک کتابخونه بازه باش و بعد برگرد 

امیدوارم نزدیکتون باشه کتابخونه یا اگ نیس مترو و اتوبوس بشه رفت

غذا و اینام از شب قبل اماده کن درکت میکنم منم تو شرایط سختی درس خوندم یه اتاق هم از خودم نداشتم ولی شکر خدا قبول شدم شماهم حتما میتونی

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲