2777
2789
عنوان

خانما شما تو بارداری جلوگیری….

186 بازدید | 11 پست

میکنید یا خیر؟

میگن باعث انقباض رحم میشه راسته؟؟؟

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

معمولا چند ماه اول خطرناکه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خطری

چون جفت هنوز سفت نشده رابطه کمتر باشه بهتره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

کلا تو بارداری نباید رابطه داشته باشید

اینجا حدود پنج تا تاپیک دیدم که بخاطر رابطه بچه رو سقط کرده بودن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

عزیزم‌اخر های بارداری زیر نظر دکتر البته !! 

چون ممکنه بعضی ها ممنوع باشن 

بدون جلوگیری محض وای نمیدونم چ اصطلاحی بکار‌ببرم یادم رفته 

خلاصه دهانه رحم رو نرم و تر میکنه اماده تره خشک نیشت

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
چه خطری

عزیزم‌اوایل باردازی 

جفت سفت نشده 

ممکنه پایین باشه 

خطرناکه خیلی 

باز هم این باید زیر نظر دکتر باشه چون اون ازمایش ها و سونوگرافی هارو دیده بهتر بلده 

طبق ازمایشاتتون بهتون‌مبگن رابطه داشته باشید یا ن 

تازه بعضی ها کلا براشون ممنوع میشه

میدونید 

قدیما همه سالم بودن نوع زندگیشون غذا و خوراکیشون فعالیت بدنی 

خود من 

روز ب روز ب وزنم اضاف میشه طول و عرضم دیگه یکی شده 

تنبلی تخمدان دارم 

نمیدونم ۱۰۰ تا درد و مرض معلوم نیس حامله بشم طبیعی یا ن 

بارداریم شالم باشه یا ن 

میدونی کاش میشد همه زندگیشون سالم بود اینقد مواد مصنوعی نخوریم...

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
عزیزم‌اوایل باردازی  جفت سفت نشده  ممکنه پایین باشه  خطرناکه خیلی  باز هم ای ...

منم تنبلی دارم با این تفاوت که ۱۰ گیلو کم بود وزن دارم پرولاکتینمم تازه اومده پایین

بقول شما مواد غذایی ها بدن شدن ۸۰ درصد  خانما تنبلی داریم تو اقوام ما چون ارثی هم هست سمت مادری ۷ یا ۸ نفرمون درگیریم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
منم تنبلی دارم با این تفاوت که ۱۰ گیلو کم بود وزن دارم پرولاکتینمم تازه اومده پایین بقول شما مواد غ ...

دقیقا منم ارثی از پدر و از مادر