2777
2789
عنوان

همسرم بهم توهین میکنه

640 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها امروز یه نیم ساعت پیش همسرم اعصابمو خورد کرد بعد رفتنش تا الان فقط نشستم و گریه کردم...بهم توهین میکنه اونم سره چیزای چرت یه نمونه اش امروز صب ،قفس عروس هلندی رو داشت تمییز میکرد برد بیرون شست و اورد خونع گفت زیرش رو تمیز کن بیارم سرجاش بزارم ،منم داشتم اتاق خواب مرتب میکردم رفتم فقط با تی دستی زیرش که  ارزن ریخته بود رو کشیدم اینور که بعدا خودم اوکی  کنم بقیشو ،سر این سرم داد زد که چرا به تی خشک میکشی و بهم توهین کرد اخه مگه من چیکار کردم،دستمال رو کفت بشور بیار رفتم تو حموم بشورم تو ظرفشویی نشورم رو ظرفا یه دونه ارزن افتاد خونه شروع کرد که گیره چه ترکی افتادم و ....میخاستم بدونم باید چیکار کنم الان چن وقته  رابطمون تازه اوکی شده بود ولی الان رید به اعصابم من هیچی نگفتم چون واقعا کشش جنگ و دعوارو ندارم اینم بگم عصبی بشه واقعا غیر قابل تصوره،چیکار کنم؟واقعا موندم چیکار کنم،موندنم برا چیه اصلا به چه امیدی موندم فقط 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همون امیدی که من موندم خواهر

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
اعصاب همه خرابه ، کوچیک و بزرگ ، زن و مرد ، از بس امواج موبایل میره تو مغزها و غذاهای غیرارگانیک و س ...

😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
توهم توهین کن بهش

چی بگم؟که چی اخرش اعصاب خودم خورد میشه باور کن دیگ حال جواب دادنشم ندشتم اون لحضه،از بس دلم شکست،نمیدونم چرا نمیتونم ولش کنم برم گورمو گم کنم...موندم وره دل این تحفه که فقط تحقیرم کنه