2777
2789
عنوان

همسرم بهم توهین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 35 پست

منکه شوهر ندارم ولی یادمه با یه آقایی حروم زاده دهاتی قارچ جورابرگوز بی شرف آشنا منتها الیه بد بود بعد یه هفته  کات کردم الان به گوز خودش هرزه هاش هی میان می ریزن به اعصاب ول نمی کنن دروغگوها پخ دهاتی پخمه بی شرف عن موذی دله دزد ک.ل.ا.ه.بردادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین تحقیر از وجود بدذات حیوون غریزی گه پوچ هی عرمیزنه دری وری میگه به راه حل داره مثل مردیکه کتک میزنه خیانت می کنه طلاق خوشم میاد از دلقک پوچ خیلی وقت پیش جدا شدیم بدذات بی سلیقه تنه لش گوز بی آبرو هرزه بددهن باز وبال ماست هرزه پوچ با اون ج.نده هاش توهم زدن همه تو کفشور هستند دهاتی های پخمه ترزه یاوه گو گه پوچ سطحی فقط عر بزنم دری وری بگم زر زر میزنه شلوغ پلوغ میکنه ایرانی من آمریکا عر نزن بابا چه غلطا تو خودشیفته هرزه غریبه من یه بدبخت که گیر تو دهاتی خلافکار حیوون پخمه افتادم با اون پیرزن های فاسد کودن انگل پوچت