2777
2789
عنوان

سود دهی کدوم بیشتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 53 پست
عزیزم حتما سکه بخر من یکبار این اشتباهو کردم .سکه دویست و پنجاه تومن بود یک دستبند دست دوم هم دقیقا ...

کلا طلا خیلی جزئیات داره همون فنر قفل دستبند موقع خریدمون وزن میکنن وقتی بخوای بفروشی وزن فنر قفل رو کم میکنه

طلا چه نو و چه دست دوم 7% سود فروش بهش اضافه میشه ولی سکه سود فروشش خیلی کمتره . ربع سکه هم حباب دار ...

یعنی چی سکه سود فروشش کمه 

یک یا دوسال بعد بفروشیم چطور  سودش کمه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من سال ۱۴۰۰ پول دادم طلا خریدم ۱۰تومن اون موقع سکه ۱۳اینا بود  الان طلای من ۱۵شده ولی سک ...

منم طلا فروختم شک شدم حلقه ام نگینش برلیان ریز بود موقع خریدم کلی پولش شد موقع فروش گفتن چون برلیان درشت نیس اصلا حسابش نمیکنیم

منم طلا فروختم شک شدم حلقه ام نگینش برلیان ریز بود موقع خریدم کلی پولش شد موقع فروش گفتن چون برلیان ...

تاحالا سکه نخریدین؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
منظورش اینه پول سود بیشتری میدیم برای طلا و به ضررمون هس. ولی سکه سود کم پرداخت میکنیم

اها مرسی بابت توضیحتون❤️

بچه ها سکه معتبر از کجا میخرید؟

من اولین باره 

حالا امروز برم ببینم چطوریاست

سکه  ( البته نه سکه پارسیان که اون اصلاً سکه نیست )

تمام خوبه ؟

یا بدم ۳تا ربع سکه؟

تمام خوبه ؟ یا بدم ۳تا ربع سکه؟

تمام بهترِ

ولی اگر بعدها می خواهی خرد خرد پول داشته باشی، ربع یا نیم 

البته باید دقت کنی بانکی باشه و ضرب ۸۶ باشه و از جای غیرمعتبر هم نخری که تقلبی بهت بندازند 

امامی هم بهتر از آزادی هست 

یعنی چی سکه سود فروشش کمه  یک یا دوسال بعد بفروشیم چطور  سودش کمه؟

متوجه نشدین . طلای دست دوم وقتی میخرین فروشنده 7% قیمت طلا از شما سود میگیره و وقتی میخاین بفروشین بنا به وزنش از شما میخرن ولی سکه وقتی میخرین فروشنده سود خیلی کمی روش میکشه و موقع فروش به نرخ روز از شما میخرن . منظورم اینه که سکه به نفع تر هست  . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را