2777
2789
عنوان

دوس دخترم

213 بازدید | 20 پست

من عاشق دختری شدم که اون زیاد حسی بهم نداشت

از قبل همو میشناختیم 

چند وقتی با خودم کلنجار رفتم که چجوری بهش بگم

آخرش بهش گفتم و قبول نکرد چند بار بهش پیشنهاد دادم و قبول نکرد تا اینکه چند وقت پیش قبول کرد خوب بود اما دیشب ازش پرسیدم انگار باهام سرد شدی نسبت به اول رابطه گفت حسم بهت کم شده بعد از یه سری دعواها

یک ماه و یک هفته باهم بودیم دیشب تموم شد

گفت میدونم دوسم داری اما حسم بهت تبدیل به دوس داشتن نمیشه البته منم الان شرایط خوبی ندارم اصلا

از دیشب تا الان انگار تو برزخم حالم اصلا خوب نیست

به نظرتون برمیگرده یانه؟

پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک 

ما فقط به خانمای عزیز راهکار میدیم

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من اینطوریم که وقتی بین منو و یکی زیادی دعوا بشه و کش پیدا کنه از طرف خسته میشم حتی برام مهم نیست رفیق باشه یا خانواده حالا من بیام مثلا فرصت بدم به طرف ولی حسم میپره و کم حرف تر و سرد میشم چیزی که یکبار خراب شه بنظرم سعی کنم هم اوکی نمیشه

یک ماه و یک هفته دعوا چرا 

اولش دعوا باشه خب مشخصه آدم زده میشه 

اصرار نکنین دیگه وقتی نمیخوادش 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

اگه برگرده هم بدرد نمیخوره چون ایندفعه وابسته تر میشی و ضربه ی رفتنش برات سنگین تر تموم میشه 

بنظرم راه های برگشتنشو مسدود کن،عشق یکطرفه نافرجامه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
کامنتتو باپروفایلت خوندم

متوجه نشدم

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

ببین من اینطوریم که وقتی بین منو و یکی زیادی دعوا بشه و کش پیدا کنه از طرف خسته میشم حتی برام مهم نی ...

کلا سه چهار بار فک کنم بود

پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک