2777
2789
عنوان

سود دهی کدوم بیشتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7128 بازدید | 53 پست
متوجه نشدین . طلای دست دوم وقتی میخرین فروشنده 7% قیمت طلا از شما سود میگیره و وقتی میخاین بفروشین ب ...

مرسی بابت توضیح🙏❤️

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
تمام بهترِ ولی اگر بعدها می خواهی خرد خرد پول داشته باشی، ربع یا نیم  البته باید دقت کنی بانک ...

مرسی عریزم بابت نکات خوبتون❤️

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومِ باشخصیت و با اخلاق هستید، که تشکر کردید از کسانی که راهنماییتان کردند 

ممنون لطف دارید 🙏

درسته  معلومِ وارد هستید

لازمه که آدم از اموری که باهاشون سر و کار داره یه اطلاعاتی داشته باشه . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
میشه آدرس بگید احیانا جنوب تهران نیست؟؟؟؟

عزیزم آدرسش ابتدای کارگر شمالی نرسیده به پمپ بنزین هست( یکم بالاتر از فاطمی) اونجا چند تا طلافروشیه، اما فقط طلافروشی "جواد" هر روز ساعت ۴ طلاهای ۴درصد سود میاره و خانوما از یه ساعت قبل صف میبندن جلو در مغازه . من حتی سرویس طلای عروسیمم ازونجا خریدم

چون حبابش بیشتره سودش بیشتره

اکه بخرم دو سه سال بعد بفروشم با این حبابا چه ضرری میکنم؟

همش میگن حباب داره نخر بجاش طلای اب شده بخر

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
شما سکه خریدین؟

بله 

چند وقت پیش هم برای پدرم خریدم 

سال ۸۶

اکه بخرم دو سه سال بعد بفروشم با این حبابا چه ضرری میکنم؟همش میگن حباب داره نخر بجاش طلای اب شده بخر

طلای ابشده هم خوبه فقط جای معتبر بخرید استعلام یا ری گیری کنید که یه فقط عیار پایین نندازن بهتون 

سکه هم خوبه حباب از اولم با سکه بوده ممکنه حبابش بشه ۶تومن یا ۱۳ تومن از وزن خود سکه کم نمیشه 

بعد سود سکه به عیارشه 

من چندساله خریدم هیچی نشده