من ۳۰تومن دارم به نظرتون سکه تمام بخرم یا طلای دست دو حدود ۱۱ گرم میشه
اهل فروشم نیستم چندسال دیگه سود کدوم بیشتره؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی اهل استفاده نیستم اگه بخوام استفاده کنم فقط تو عروسی هاست که خیلی کم میرم شاید چند سال یه بار
میخوام یه چیز باشه سود داشته باشه
دوتا دستبند دارم و یه زنجیر البته میتونم ماه های بعد یه پلاک یا نیم ست ظریف بخرم
ماهانه ۷۵۰۰از حقوقمو میزارم کنار
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ولی میگم اگخ قیمت ها افزایشی شد تمام رشدش بیشتر نیست؟
میگن قیمت سکه حباب داره طلای دست دوم که سودش در حد۴ یا ۵ درصده برای سرمایه گذاری بهتره. در مورد سکه مطمئن نیستم چون فقط شنیدم و اطلاعات ندارم، اما خودم همیشه پول برسه دستم طلای دست دوم میخرم. اگرم تهرانی آدرس بدم برو جاییکه کمترین سود رو میگیره و جلوی مغازش صف میبندن
عزیزم حتما سکه بخر من یکبار این اشتباهو کردم .سکه دویست و پنجاه تومن بود یک دستبند دست دوم هم دقیقا همین قیمت بود من خوشم اومد دستبنده را خریدم.امسال فروختم هفت میلیون در حالیکه سکه ۳۰ میلیون شده اصلا باورم نمیشد آقاهه گفت عیار سکه ۲۴ هست دستبند ۱۸ گفت اشتباه کردی باید اگه پول داشتی سکه میخریدی
میگن قیمت سکه حباب داره طلای دست دوم که سودش در حد۴ یا ۵ درصده برای سرمایه گذاری بهتره. در مور ...
اینجا ۷درصد میدن یعنی ۲۱۰۰فقط دارم پول اجرت میدم
بعداهم بفروشم قیمت اصلی بر نمیدارن
ولی سکه اجرت و اینا نداره موقع فروش هم ۱درصد کم میکنن
اره فقط بابت حباب نگرانم
ولی وقتی به این فکر میکنم از پارسال تا الان ۱۴تومن رفته روش میگم خوبه دیگه🤷♀️
عزیزم حتما سکه بخر من یکبار این اشتباهو کردم .سکه دویست و پنجاه تومن بود یک دستبند دست دوم هم دقیقا ...
دقیقا من سال ۱۴۰۰ پول دادم طلا خریدم ۱۰تومن اون موقع سکه ۱۳اینا بود
الان طلای من ۱۵شده ولی سکه ۳۰تومن🫤