2777
2789
عنوان

خانما جواب خواستگارم و چی بدم

1243 بازدید | 41 پست

فقط یه جلسه رسمی اومدن خونمون بعد که خواستن برن بابام گفت فقط یکم به من فرصت بدین من تحقیق کنم 

بابای پسره یهو گفت ما اصلا عجله نداریییم هنوز دو ماه وقت هست تا محرم و صفر تموم بشه 

بعد الان بابای من میگه به ما دو ماه وقت دادن 😂😐

از طرفی میدونم که اونا می‌خوان زودتر جواب بگیرن 

دیشب هم پسره ازم پرسید پدرت جوابشو نگفت چیه ؟

منم گفتم نه هنوز  بعد گفت نگفت کی میخواد بگه؟

منم گفتم نه بعد گفتم حالا چند روز دیگه ازش می‌پرسم بهت میگم 

الان من موندم از بابام بپرسم ؟

آخه بابام میگه دوماه وقت دادن (یکم هم لج کرده سر این که بابای اون گفته دو ماه وقت دارین )

من موندم بین اینا 😐به اون هم بگم بابام میخواد دوماه تحقیق کنه خب بهش برمیخوره 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون دو نفر‌راضیین؟

اره 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
چند وقته میشناسیش؟

یه ماه 

چندسالتونه هر۲

من ۲۷ اون ۳۲

بزار بابات خودش تحقیق کنه اینجوری بهتزه

خب تحقیق کنه رفته چند جا باز میگه دوماه وقت داریم کل شهرو که نمیشه بره تحقیق