2777
2789
عنوان

خانما جواب خواستگارم و چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خواستگارتون بگید به خاطر حرف پدرتون پدرم تصور کرده ۲ ماه فرصت داره برای فکر و تحقیق، پدر یا مادرش ...

گفتم این و یه بار 

مادرش هم یه بار زنگ زد خونمون احوالپرسی 

زشته باز زنگ بزنه مامانم بگه رفته تحقیق

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بعدشم با پسره وقت بزارین خودتون با هم اشنا شین تا پدرت تحقیقشو بکنه دو ماه ک چیزی نیست

نه بابام میگه انگشت نما میشی تو شهر نمی‌خواد دیگه برین بیرون 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بابای من خواستگار رو تا چندمااااه سرمیدوونه ، حتی نمیزاره رسمی بیان خ.استگاری ، میگه میام تحقیق کنم 

بعدکه میگن خب یا بگو آره یا بگو نه ، مردم که معطل نیستن 

میگه اگر کسی خواهان واقعی باشه منتظر میمونه 😐😐

یعنی استدلالش منو کشته

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
 پدر یا مادرش باید زنگ بزنن و جواب بگیرن ....

میزنن خب باید بدونن نظر ما چیه زنگ بزنن یه بار مادرش زنگ زد احوالپرسی و پرسید مامانم گفت باباش هنوز تحقیق نکرده 

بابای من ۵ماه تحقیق کرد😂

اخرش چیشد ؟ازدواج کردین ؟چی میگفتن درمورد خونوادشون ؟

تحمل کن اشکال نداره

ینی همیشه مجرد بمونم ؟

اخرش چیشد ؟ازدواج کردین ؟چی میگفتن درمورد خونوادشون ؟

من که نه برا خواهرم ، اره ازدواج کردن میگفتن پسره خوبه از خانوادشم تعریف میکردن ولی برعکس شد پسره همچنان خوبه ولی مشخص شد خانوادش فقط حفظ ظاهر میکنن تو مردم ذاتشون پلیده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️