2777
2789
عنوان

خانما جواب خواستگارم و چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 41 پست
به بابات بگو خانوادش گفتن زودتر جواب میخوان

میترسم 😐😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بابات صادقانه بگو پسره ازم پرسیده اینجوری گفته ازش بپرس چی بهش بگم بگو اینو گفته خودت بگو چی بگ ...

اگه گفت بگو به ما دوماه وقت دادین چی 

روم نمیشه به پسره دوباره این حرف و بزنم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خب دیگه وقتش بابات بره تحقیق

رفته چند جا ولی چون وابسته منه همش ایراد الکی میگیره و دست دست میکنه

بابای من ۵ماه تحقیق کرد😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببخش شوخی می کنم‌ولی انگار خواستگاری بابای شما اومدن 😂

😂😂

دختر بودن خیلی سخته 😂

به خرف پدرت گوش کن

بذار خودشون دنبال جواب باشن

اصلا اونا باید تماس بگیرن بپرسن چیشد

من شوهرم اومد خواستگاری هفت ماه طول کشید بابام قبول کنه بدبخت هرروز به بهونه نذری پا میشد میومد خونمون

به خرف پدرت گوش کن بذار خودشون دنبال جواب باشن اصلا اونا باید تماس بگیرن بپرسن چیشد من ش ...

ما دوست نبودیم رابطه سنتی هست 

خدا بابات رو برات نگه داره ...زود هم جواب بدی یه جوریه ....به حرف باباات گوش کن 

الان داره میشه سه هفته که اومدن خونمون 

خب تحقیق کنه رفته چند جا باز میگه دوماه وقت داریم کل شهرو که نمیشه بره تحقیق

به خواستگارتون بگید به خاطر حرف پدرتون پدرم تصور کرده ۲ ماه فرصت داره برای فکر و تحقیق، پدر یا مادرشون تماس بگیرن منزل شما از مادر یا پدرتون جواب بخوان. 

اگه گفت بگو به ما دوماه وقت دادین چی  روم نمیشه به پسره دوباره این حرف و بزنم

خب بگو یه بار بهش گفتم باز ازم پرسید روم نمیشه دوباره بگم

بعد پیش خودش براش تایپ کن بخون بگو همینو بفرستم؟

درک میکنه

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
میخادشوهرت نده دنبال بهونه س

حالا من چیکار کنم 🥺