2777
2789

سلام عروس اولیمون زیاد بد نیس ازاوناس که سرش تو زندگیه خودشه ولی از اوناس ک بیشترطرف خانواده خودشه به ماهم بی احترامی نکرده حالا خواهر این خانوم قراره بشه عروسمون جالبه همه فامیل باهامون سرصدا کردن ک چرا رفتین یه دختر دیگه گرفتین ازشون همه ی فامیل هااا حتی اونایی ک بهشون ربطی ندارع یکی از عروسامون. ک باهامون قهر کرد البته اون خیلی حسوده حالاهمین خاهر عروسمون درس میخونه رشته ش تواتاق عمله قیافشم خوبه ولی من یکم میترسم الان باهمه ی فامیل درافتادیم و جوابشونو دادیم میترسم فرداا این دوتاخواهر باهم بشن و  محلمون ندن یا بی احترامی بکنن نمیدونم واقعا ولی خیلی نگرانم بنطرتونم نگرانیم بجاس؟! 

دختر ب دختر و ۲تا خواهر جاری شدن خوب نیست

اصلااااااا خوب نیست هااااا

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فامیل فضولی دارید هنوزم عجیبه اگه باهاشون ارتباط دارید 

فامیلن دیگه نمیشه که کات کنن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

خواهرا چفت میشن علیه مادرشوهر قیام میکنن😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

سلام بنظرم اگر از تربیت و فرهنگ والدین رضایت دارید خوبه

آشنا هستید به رسوم و اخلاقشون دیگه😊

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع