2777
2789

فامیل ما این اتفاق افتاد 

یکی از آبجیا جدا شد و طلاق گرفت و تو مراسما مشترک همو میبینن ولی آدما پخته ای بودن زندگی اون یکی خواهر بخاطر اون خواهر جداشده بهم نخورد 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه؟ من ک خوشم نمیاد فک میکنم اختلافات قشنگ وارد خانواده میشه  شوهرتو شوهر اون چکارن و باهم ...

اره الحمدالله

بازم بستگی به اصالت و ذات داره عزیزم

شوهر خواهرم شغلش آزاد و شوهرخودمم شرکتیه

اره رفت و آمد زیاده

A💙R💙F

خاله های من جاری هستن باهم

هیچ مشکلی هم با خانواده شوهر ندارن

تازه دخترخاله هام هم باهم جاری شدن 

احترام متقابل باشه چه فرقی میکنه عروسا از یه خانواده باشن یا یکی دیگه

سلام، به فامیلاتون چه ربطی داره دخالت میکنن!! شاید خودشون دختر دارن منتظر بودن😁 بنظرم اتفاقا خیلی خوبه درگیر بازی جاری ها نمیشن و دوتا خواهر دلسوز میشن برای همدیگه، من که هر کی رو دیدم از یه خانواده دوتا عروس آوردن خیلی هم خوب بودن، داداشا هم رابطشون با هم حفظ میشه

اشکالی نداره 

خب بهتره که ۲ تا برادر با هم متحد میشن اختلاف نمیوفته بین دوتا برادر .اگه زنهاشون غریبه بودن حس جاری بودن زیاد میشد بینشون ممکن بود بین دوتا برادر شکر آب شه .اما این جوری دوتا عروسها خواهرند و متحد میشن ودوتا برادر باهم همیشه خوب میمونن

خوبه ☺

اگر عاشق هم شدن دیگه کاریه که شده اگر قضیه عشق و عاشقی نیست کاش این کارو نکنید ممکنه زندگی یکیشون رو اون یکی تاثیر بذاره خدای نکرده يکيشون زن و شوهر با هم خوب نباشن زندگی اون یکی هم خراب میشه

اصلاهمچنین فکری نکن دخترخاله های شوهرم به دوتاداداش رفتن انقدرباهم خوبن هم دوتاداداش خوبن باهم هم ...

اگه همومیخوان ربطی نداره خواهرابلدن رندگی همونگهدارن یابرعکس... 

بنظرمن اتفاقاباحال هستش

بعدم ازاولی راضی هستین  دومی هم خواهرهمونه اگه داداشت خوبه مطمئن باش تیم نمیشن... 

ازاول باهاش خوب باشبداین چیزارم نگیدکه برسه گوشش کینه کنه... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اگه آدم خوبی نباشین درنهایت عروسا تحویلتون نمیگیرن چ آشنا باشن چ غریبه،ناموسا چه فامیلای بیخودی داری ...

میدونی. همشون سنگ خودشونو به سینه میزنن همشون میخاستن داداشم برع جا دخترای خودشون تازه هنوز عمم نفهمیده بفهمه قیامت میشه.. ن ماواقعاکاریشون نداریم

به فامیل ربطی نداره 

من دوتا اینطوری دیدم    که مهمترینش 

اتفاقی  برای شما وپدرومادرتون نمی افته 

صمیمیت سرجاشه 

دوتا حالت میمونه 

فقط دراینده بین برادرها شاید رقابت ایجاد شه 

واین خودش پایه کینه و کدورت

مثلا  یک علتش ....پدرشوهر ومادرشوهر تفاوت محبتی بین پسر ها وعروسها برقرار کنن ومقایسشون کنن.  این وحشتناک میشه نتیجه ش

مقایسه نشن 

اصلا هیچ اتفاقی نمی افته     دوستی صمیمیت بین دو برادر بیشتر میشه