2777
2789

تو دوتا ساختمون مجزا زندگی میکنیم با حیاط مشترک قبلا خیلی درگیری داشتیم منم فاصله گرفتم و الان ارامش برگشته ی دختر کوچیک دارم همسرم اینقد وابسته ب خانوادشه ک قبول نمیکنه از پیششون بلند بشیم اخلاقشو میشناسم اگه بلند بشیم چون دیگه خانوادش حمایتش نمیکنن اینم ممکنه ب راه بد کشیده بشه ی برادر شوهر داشتم خانمش مجبورش میکنه میرن ی شهر دیگه اینم وابسته بوده ولی معتاد شده از طرفی خودمم حالم خوب نیست افسرده شدم دوس دارم از این خونه برم بیرون حس میکنم اگه خودم تو ی خونه تنها باشم ارامشم بیشتره هر روز حالم بده ولی کسی کمکم نمیکنه بگید چی کار کنم چند بار ب شوهرم گفتم ولی عصبیه دعوا راه میندازه حالم خوب نیست اگه بچه نبود خودمو خلاص میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم سخته ولی وقتی میبینی نمیشه 

ی تغییراتی جزئی بده تو زندگیت ک خودت لذت ببری

مگه دنیا چن روزه ک بخای غصه بخوری تو همون خونه با شوهرتو بچت خوش باش خوش بگذرون از الان لذت ببر

در من خری به گل نشسته=/!🫏
عزیزم میدونم سخته ولی وقتی میبینی نمیشه  ی تغییراتی جزئی بده تو زندگیت ک خودت لذت ببری مگه دن ...

هر کاری میکنم لذت نمیبرم همش بدهای. ک کردن جلو چشمامه دلم برا خودم میسوزه قبل ازدواج خیلی شاد بودم الان منزوی افسرده

عزیزم تو همون ساختمون بمون حالا که فعلا راهی نداری ولی سعی کن تا حد امکان با اونا برخوردی نداشته باش ...

همین کارو میکنم ولی حالم خوش نیست خیلی خانوادش براش اهمیت داره مثلا اگه برادر شوهرم کاری داشته باشه حتما براش انجام میده الویتش خانوادشه اول تا زنش

هر کاری میکنم لذت نمیبرم همش بدهای. ک کردن جلو چشمامه دلم برا خودم میسوزه قبل ازدواج خیلی شاد بودم ا ...

میدونم عزیزم سخته 

باید ببخشی هرچند سخته ی نماز هست اسمش یادم نیس اسم اونایی ک بهت بد کردنو میگی ک بخشیدی 

بعد اون نماز خیلی حس خوبی داری انگار ی کوله بار از رو دوش خودت کم شده اسمشو نمیدونم ولی اگه تونسی پیدا کن بخون ضرر نداره 

در من خری به گل نشسته=/!🫏
من فک میکردم کسی ک خودش بچه دار شه اندکی واستگیش نصبت ب خانوادش کم میشه میچسبه ب زندگیش

وابستگیش اینطوریه ک همش ب فکر مادر پیرشه ک تنها نمونه یا خیلی برادرشوهر بزرگمو دوس داره چون خیلی حمایتش کرده از بچگی ولی با من صمیمیتر تا خانوادش 

چجوریع بگو منم لارمش دارم 🥺منم شرلیطم همینه بدتر 

گلم تو سروش کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی رو سرچ کن آموزش رایگان داره گوش بدین تمرین ها رو انجام بدین واس هر خواسته ای می تونین استفاده کنین خیلی عالیه من خودم خیلی نتایج گرفتم.

گلم تو سروش کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی رو سرچ کن آموزش رایگان داره گوش بدین تمرین ها رو ا ...

اینا همش چرت پرته ب خودت تلقین کنی ک من حالم خوب است