تو دوتا ساختمون مجزا زندگی میکنیم با حیاط مشترک قبلا خیلی درگیری داشتیم منم فاصله گرفتم و الان ارامش برگشته ی دختر کوچیک دارم همسرم اینقد وابسته ب خانوادشه ک قبول نمیکنه از پیششون بلند بشیم اخلاقشو میشناسم اگه بلند بشیم چون دیگه خانوادش حمایتش نمیکنن اینم ممکنه ب راه بد کشیده بشه ی برادر شوهر داشتم خانمش مجبورش میکنه میرن ی شهر دیگه اینم وابسته بوده ولی معتاد شده از طرفی خودمم حالم خوب نیست افسرده شدم دوس دارم از این خونه برم بیرون حس میکنم اگه خودم تو ی خونه تنها باشم ارامشم بیشتره هر روز حالم بده ولی کسی کمکم نمیکنه بگید چی کار کنم چند بار ب شوهرم گفتم ولی عصبیه دعوا راه میندازه حالم خوب نیست اگه بچه نبود خودمو خلاص میکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم تو سروش کانال قانون جذب و قدرت ذهن امیر شریفی رو سرچ کن آموزش رایگان داره گوش بدین تمرین ها رو انجام بدین واس هر خواسته ای می تونین استفاده کنین خیلی عالیه من خودم خیلی نتایج گرفتم.