2777
2789
عنوان

رفتار ترسناک دخترهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 90 پست
منم اونو دیدم فاطمه رو میگی یه جا خوندم یه نفر نوشته بود اگه کرم از خودت نبود اونجوری نمیشد گویا ...

اره همونه،حرفاشو گوش دادم، حالا احتمال اینکه مقصر باشه ام هست ولی خب بازم حقش این نبود اینجوری کنه باهاش، نمیدونم 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسید اینا نداریم .فقط میخواد زول میزنه بهم .حتی شوهرم بهم گفت بیرون میریم بچه هار وندم دستش ی ...

فقط تروخدا بچه یه ساله رو پیشش حتی ثانیه ای نزار من خودم بچم یشالشه،خیلی کوچیک یوقت از حرص میزنش گناه داره حسادت حرص هزار اخلاق بددیگه ممکنه روسر بچه بیگناه خالی کنه 

ببین از این به بعد در اتاق و قفل کن اگه دیدی جایی دیگه رفت پس تو خواب راه میره و دست خودش نیست پسر عمه من متولد ۱۳۵۰ هنوز که هنوزه شبا تو خواب راه میره خودش یادش نمیمونه همسرش متوجه شد درارو قفل کرد از تراس خودشو پرت نکنه پایین 

یه چن وقت ردون این که بفهمه دوربین بذارین

بشدت دنبال آزادی مطلق هست بمن میگ مگه چی میشه از دوست پسر حامله باشیم یا بشدت دروغگو هست جلو روت جوری دورغ میگه و گریه میکنه طرف باور میکنه 

اولین بارمه به یه نامادری میگم حق باشماست

این چه موجود ترسناکیه

پرتش کن بره گم بشه خونه ننه اش ابلیسو

حقش بوده که مادره ولش کرده رفته

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
ببین محلش نزار زیاد دختر معلومه از ی جایی پر میشه وگرنه ب عقل جن هم نمیرسه نصف شب اینکارارو کنه اصلا ...

واقعااااا... من هی تصوور میکنم مور مورم میشه ☹️ترس داره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اسید اینا نداریم .فقط میخواد زول میزنه بهم .حتی شوهرم بهم گفت بیرون میریم بچه هار وندم دستش ی ...

نه اصلا نزار باهاشون تنها باشه به شوهرت بگو مادرشو بنشونه سر جاش سر بچه رو پر کرده هم بچه هم شما یا خدای نکرده بچه هاتون اسیب میبینن بشین قشنگ با شوهرت صحبت زنیکه عوض اینکه قدردان باشه چه کارا میکنه از اخرت شون ترسی ندارن

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
نه اصلا نزار باهاشون تنها باشه به شوهرت بگو مادرشو بنشونه سر جاش سر بچه رو پر کرده هم بچه هم شما یا ...

خییلی اذیتم میکنن .مثلا برا دخترمون نزدیک ۴۰ میلیون خرد خرد طلا گرفتیم مادرشوهرم همش برداشت گفت حق زحمتم برا اینکه دوسال بچه رو نگه داشتم مادرش در حال طلاق بود 

بشدت دنبال آزادی مطلق هست بمن میگ مگه چی میشه از دوست پسر حامله باشیم یا بشدت دروغگو هست جلو ...

بگو هر غلطی میخوای بکن 

صداشم ضبط کن نشون شوهرت بده

خانما با مرد بچه دار ازدواج نکنید

والبته مرد مطلقه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
اولین بارمه به یه نامادری میگم حق باشماست این چه موجود ترسناکیه پرتش کن بره گم بشه خونه ننه اش ...

باز من دلم میسوزه میگم گناهه .ولی واقعا عاجز شدم دیدم امشب هم آمده بالاسرم تا دید نگاه اش کردم هول شد رفت تو دیوار گفتم برو دسشویی .دقیقا پشت به ساعت وایمیسته بعد میگه دارم ساعت میبینم 

بگو هر غلطی میخوای بکن  صداشم ضبط کن نشون شوهرت بده خانما با مرد بچه دار ازدواج نکنی ...

اجی چرا مرد مطلقه 

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
اره همونه،حرفاشو گوش دادم، حالا احتمال اینکه مقصر باشه ام هست ولی خب بازم حقش این نبود اینجوری کنه ب ...

دیگه ببین طرف به کجا رسیده که زندان رو به جون خریده با دوتا بچه

می‌گفت داداشم بغلم میکرد اون حسادت میکرد

به نظر من وقتی ما میدونیم طرف به هر دلیل حساسه نباید عین خودش باشیم که

چی بهمون میرسه که باهاش لج کنیم؟

من فعلاً زن برادر ندارم ولی اگه یه روز داشته باشم اگه بفهمم مثلاً از یه سری رفتار های من خوشش نمیاد دیگه تحریکش نمیکنم که

هر وقت زنش نبود باهاش بگو بخند میکنم هر وقت بود یکم خودداری میکنم نه اینکه پا رو نقطه ضعفش بذارم

من واقعا دلم برای زن داداشه سوخت اون اونجا تو زندانه اینا اینور تولد گرفته بودن گذاشته بودن تو اینستا انصاف نیست واقعاً

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

باز من دلم میسوزه میگم گناهه .ولی واقعا عاجز شدم دیدم امشب هم آمده بالاسرم تا دید نگاه اش کر ...

میپرسی ازش چرا ماسک زدی چی جواب میده؟ ماسک پزشکی یا از این ترسناکا؟