2777
2789
عنوان

از مزاحم تلفنی هاتون بگید

1532 بازدید | 59 پست

من دیشب ساعت ۵ صبح گوشیم زنگ خورد و ی استرس عجیبی گرفتم تا حدی که جواب ندادم و تا کلی وقت خیره ب اسکرین بودم که یعنی کی بود ؟ چرا الان ؟ 

و چیزی که من و ت مزاحم تلفنی می ترسونه اینکه همیشه حس میکنم این شماره خیلی آشناست و استرس میگیرم ک قرار کدوم یکی از کارای بدم لو برهه 

خدایی مزاحم نشید زشته دیگه 

شما هم از مزاحمت هایی که شده براتون بگید یا اگه مزاحم کسی شدید 

و اگه نمی دونید چطوری بفهمید کی بوده بهم بگید تا بهتون یاد بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یک بار وقتی خیلی بچه بودیم نصف شب ی شماره رندوم زنگ زدیم و طرف خواب خوب بود و فرداش ساعت ۲ ظهر اون آقا زنگ زد و تلافی کرد و چون حیغ زد ما همه جیغ زدیم 

۸ صبح یکی زنگ زد گفت قصد ازدواج داری منم تو خواب و بیداری بودم گفتم آره خندید قطع کرد

بیشتر خودمون مزاحم بقیه میشدیم روم سیاه😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
مگه دوره و حس و حال این کارا مونده؟ من فک میکردم دیگه کسی از این کارا نمیکنه

تو خوابگاه نبودی دورهم بشینین بیکار باشین پس😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

وای چند سال پیش یه شماره ناشناس زنگ زد و تا گفتم الو کلی حرفهای س..ی زد منم قطع کردم بعد چند ساعت دوباره یه شماره ناشناس دیگه زنگ زد و دوباره همون حرف ها 

دیگه میترسیدم گوشیمو دستم بگیرم 

یادم نیست چند بار زنگ زد ولی زنگ آخرش از شانس همسرم خونه بود دادم جواب داد و دیگه زنگ نزد 

هنوزم نمیدونم کی بود و چرا به من زنگ زد آخه .... من مزاحم نداشتم تا حالا و شماره مم کسی نداشت 

وایی حق داری

یبار ۴صبح بود گوشی مامانم زنگ خورد همه ترسیده بودیم مامانم جواب داد هی میگفت آلو بعد یدفعه قطع شد گفتیم اشتباه گرفته دوباره زنگ خورد باهامون شماره نذاشتم جواب بده خودم جواب دادم میگفت سلام خوبی منم گفتم به توچه که خوبم و خلاصه کلی فوشش دادم بعدش تازه فهمیدمتلفن گویا بوده  

وای چند سال پیش یه شماره ناشناس زنگ زد و تا گفتم الو کلی حرفهای س..ی زد منم قطع کردم بعد چند ساعت دو ...

منم وقتی مزاحم تلفنی برام میاد همش استرس میگیرم چون شمارمم رند نیست همش حس اتهام و توطئه میگیرم