2777
2789
عنوان

از مزاحم تلفنی هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 59 پست

من بچه بودم اون موقع تازه خط تلفن گرفته بودیم

مامانم و عمه هام میشستن به شماره های خونه های شهرستان زنگ میزدن مزاحم میشدن همشونو هم میشناختن ها 😶😂

یکی فحش میداد یکی میگفت قربونت برم چرا پس فوت میکنی حرف بزن دیگه 😂 اون موقع شماره نمیفتاد گوشی ها ساده بودن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا هفت هشت ماه از کشورهای پرت و دور افتاده تماس داشتم  ازینا که وقت و بی وقت میزنن و اگر جو ...

چیکارش کردی الانم باز زنگ میزنن؟؟؟ منم خیلی تماس دارم ازشون ،بار اول که زنگ زدن بعد زودی قطع کردن کنجکاو شدم ببینم‌کیه خودم‌زنگ‌زدم بهش..صدا اذان پخش کردن حدود۱۷ثانیه..۳۰تومن از شارژرم رف البته ب جهنم همش استرس داشتم هک نکنن منو😂😐 الانشم زنگ‌میزنن😐

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
چیکارش کردی الانم باز زنگ میزنن؟؟؟ منم خیلی تماس دارم ازشون ،بار اول که زنگ زدن بعد زودی قطع کردن کن ...

نباید جواب بدی اینا شارژ گوشی و می خورن تا هم حواب بدی قطع میشه 

چیکارش کردی الانم باز زنگ میزنن؟؟؟ منم خیلی تماس دارم ازشون ،بار اول که زنگ زدن بعد زودی قطع کردن کن ...

دقیقا منم اینجور زنگ خور خیلی دارم

یه شماره از ارمنستان بود زنگ زدم اذان پخش می‌شد برگام ریخته بود 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
باید شکایت کنی تا بفهمی راه قانونی دیگه ای نمیشناسم

تو سایت trucaler میاره اسمش و شکایت کردن برای مثلا موضوعات خیلی غیر قابل کنترل جواب میده 

اهانت و سو استفاده و اینا 

نه باید تماس رو جواب داد 

نه باید به اون شماره ها زنگ زد 

یه مدت که تماس بگیرن و واکنشی نشون ندیدی بیخیالت میشن 

میدونی من اشتباهم این بود خیلی اوقات وقتی خواب بودم زنگ که میخورد می‌دیدم اینان 

با حرص قطع میکردم همینم ینی واکنش 

نه جواب بده 

نه قطع کن 

نه به اون شماره ها زنگ بزن 

فقط مدام بذارروی بلک لیست که نتونه با شماره تکراری حداقل مزاحمت ایجاد کنه

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
تو هم شماره اون و پخش میکردی 

اونی که شمارمو پخش کرده بود پسر بود بعد من حتی شمارشو نداشتم در این حد 

بی هیچ دلیلی این کارو کرده بود فقط دورادور همو میشناختیم هیچ خصومت و مشکلی هم از قبل نداشتیم 

برام شدخ بود کابوس گوشیمو همیشه سایلنت میکردم همیشه قایم میکردم که یه وقت یکی زنگ نزنه خانوادم ببینن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿