2777
2789
عنوان

یه گوش زد به دخترایی که در به در دنبال شوهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ازدواج کنید که چن تا دوست پیدا کرده باشین یه مهارت یاد گرفته باشی تقریبا فارق التحصیل باشی به یه درامدی هرچند کم رسیده باشی  اینجوری آدم درستش میاد سراغت یکی که طرز فکرش مثه شماس و میتونید همدیگه رو درک کنید این میشه یه ازدواج سالم و خوب که باعث پیشرفت هردو خواهد بود اتفاقا و از لحاظ عاطفی و جنسی هم تامین خواهی شد و خودتو درگیر رابطه های دوروزهه نمیکنی دیگه

شما تو سنی ازدواج کردی که حتی گواهینامه و کارت ملی و کارت بانکی و سیمکارت بهت تعلق نمیگرف چطور انتظار داری یه زندگیو هندل کنی و یه ادم با طرز فکر شما کنارت باشه و شمارو درک کنه و زن رو کلفت و اشپز بدون دستمزد نبینه ؟؟؟؟

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
کی ازدواج کردی که تو ۱۸ سالگی دو تا بچه داری؟!

لابد دوازده و سیزده

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉