2777
2789

منو پسر داییم محرمیم  نامزدم کارگره صبح و شب سر کاره وقت نداره بریم بیرون آخر هفته که خونه همیم جلو بقیه ابراز احساسات نمیکنه بهش میگم چرا تو جمع توجه نمیکنی بهم میگه خجالت میکشم کلا بین هفته فقط تنهاییم که هفته ای یکی دو شب بریم در حد ۲ ساعت بیرون الان دوهفته است که خواهر شوهر ۱۷ سالم داره کوفتم میکنه بیرون رفتن رو نامزدم جلو خواهرش دستمو نمیگیره نمیدونم زن داییم میفرستتش  یا خودجوش گند میزنه به اوقات من به نامزدم گفتم میگه کاریش نداشته باش 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

پسر دایی محرمه؟؟؟؟؟

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دایی محرمه؟؟؟؟؟

دوران نامزدی هستیم صیغه محرمیت خوندیم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

میاد میشینه پیشتون؟اگر تابلو رفتار میکنه خودت دَکِش کن خب

میچسبه بهمون راه میریم کنارمون میاد اصلا هم از رو نمیره نامزدمم ماست 

وا هنین یه ذره ای که با هم هستید و سر جهازی دارید مگه دخور ۱۷ ساله بچس که باهاتون میاد اخه

من زیاد سمت زن داییم نمیرم گرم نمیگیرم باهاش با دخترشم همینجور جفتشون فضولن منم بعد نامزدی فهمیدم  منم آدم توداریم کلافم کردن 

بنظرم بدون خجالت باهاش درمیون بذار 

بچه که نیست خودش باید درک کنه دیگه حالا که خودش رو زده به کوچه علی چپ😂😂😂 شما بهش بفهمون حضورش درست نیست

هرچند بنظرم حضورش تعمدی هست 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید