2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گند میزنه به بیرون رفتنمون

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 39 پست
پسرداییش نامزدشه 

میدونم استارتر جوابمو داد

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

قشنگترین روزاتون الانه..............داره خرابش میکنه.................بگو همین الان تمومش کنه..............وگرنه خودت تمومش کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز تا آخر کپشن استارتر بخون  تنبل نباش🙂

خب بد نوشت احساس کردم میگه نامزدم...بعد حرف پسر داییش جداعه

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
 میچسبه بهمون راه میریم کنارمون میاد اصلا هم از رو نمیره نامزدمم ماست 

از الان نگرانم برات

بعدا چجوری میخاد در برابر زرتو زورتای همین خاهرشوهرت ازت دفاع کنه؟

وقتی شوهرت سرزبون دار باشه تو هیچجا مجبور نیستی خودتو بَده کنی چون شوهرت زود دفاع میکنه ازت ولی وقتی شوهرت ساکتو ماسته مجبوری خودت جواب بدی و کدورت اینا پیش میاد براتون

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اشتباه میکنی عزیزم وقتی دوهفته هس که داره با شما میاد هفته سوم نرو بگو وقتی نمیتونیم راحت باشیم واسه چی بیام از الان نامزدت میگه کاریش نداسته باش وای بحال چن وقت دیگه😒

تو دستشو بگیر... بوسش کن تا خجالت بکشه دیگه نیاد

نامزدم خیلی حیا داره اصن کسی باشه شل نمیکنه لحن حرف زدنش وقتی تنهاییم ۱۸۰ درجه با وقتی بقیه هستن فرق،داره دوهفته است دستمو نگرفته خواهرش سایه به سایه کنارمونه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اشتباه میکنی عزیزم وقتی دوهفته هس که داره با شما میاد هفته سوم نرو بگو وقتی نمیتونیم راحت باشیم واسه ...

افرین منم همینو میگم

الان نامزدن ذوق دارن مثلا همو بوس اینا کنن پسره انگار اصن سرد مزاجه وگرنه خاهرشو نمیذاشت همه جا باهاشون باشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

نامزدم خیلی حیا داره اصن کسی باشه شل نمیکنه لحن حرف زدنش وقتی تنهاییم ۱۸۰ درجه با وقتی بقیه هستن فرق ...

میگم که تو دستشو بگیر... تو عمل انجام شده قرارش بده یا مثلا یهویی بوسش کن

بنظرم بدون خجالت باهاش درمیون بذار  بچه که نیست خودش باید درک کنه دیگه حالا که خودش رو زده به ...

خیلی هم فضوله  میدونم کاراش عمدیه فقط نمیدونم زن داییم چرا میفرستتَش

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

افرین منم همینو میگم الان نامزدن ذوق دارن مثلا همو بوس اینا کنن پسره انگار اصن سرد مزاجه وگرنه خاهر ...

شاید شاید این قضیه هدایت شده باشه از جانب مادرشوهر و نامزد این خانم هم در جریانه

وگرنه آخه مادرشوهرش نمیگه تو کجا بین این دونفر!!!

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
از الان نگرانم برات بعدا چجوری میخاد در برابر زرتو زورتای همین خاهرشوهرت ازت دفاع کنه؟  وقتی ...

از همین میترسم زندایمم  هم برخلاف ظاهر مردم دارش بشدت فضوله من بعد نامزدی ریز اخلاقیاتشو  دیدم

[QUOTE=303635928]افرین منم همینو میگم الان نامزدن ذوق دارن مثلا همو بوس اینا کنن پسره انگار اصن سرد مزاجه وگرنه خاهر ...[/QUOTسرد مزاجی شم یه طرف اینکه میگه کاریش نداشته باش یه طرف دیگه من بجاش بودم اصلا دیگه باهاش خلوت نمیکردم چون به خلوت و حریم خصوصی خودشون احترام نمیزاره 

شاید شاید این قضیه هدایت شده باشه از جانب مادرشوهر و نامزد این خانم هم در جریانه وگرنه آخه مادرشوهر ...

مادرشوهره رو قبول دارم ولی شوهره بخاد اینجوری برنامه بچینه از همین الان باید بزنی دره کو.نش ردش کنی بره

والا

افرین منم همینو میگم الان نامزدن ذوق دارن مثلا همو بوس اینا کنن پسره انگار اصن سرد مزاجه وگرنه خاهر ...

والا تو چت خیلی حرفا میزنه ولی حضوری حیا میکنه چن بار بهش. گفتم جوری که چت میکنی با الانت خیلی فرق داره