2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گند میزنه به بیرون رفتنمون

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 39 پست
[QUOTE=303635928]افرین منم همینو میگم الان نامزدن ذوق دارن مثلا همو بوس اینا کنن پسره انگار اصن سرد ...

امشب کلا باهاش حرف نزدم ..‌کلا بعضی شبا میاد خستس بزور به چت می‌رسیم  بعد یکم هم که وقت داریم دوهفته است زده مختل کرده خواهرش 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

از همین میترسم زندایمم  هم برخلاف ظاهر مردم دارش بشدت فضوله من بعد نامزدی ریز اخلاقیاتشو   ...

میدونم چی میگی

منم عروسه دختر خالمم.قبل از اینکه بیان خاستگاری برا من غشو ضعف میکردن خطبه عقد خونده شد خوده واقعیشونو نشون دادن

توهم همین مشکل برات پیش اومده

از  الان باارامش بدون دعوا به شوهرت بفهمون باید تحت هر شرایطی پشتت باشه.وقتی دوس ندار خاهرشوهرت توی اتاقتون باشه باید شوهرت بهش اجازه نده بیاد پیشتون.میترسم فرداهم بگه باید بیای با ننم زندگی کنی

از الان خطو ربطتتو حداقل به نامزدت بفهمون فردا غصه ندن بهت

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=303637463]امشب کلا باهاش حرف نزدم ..‌کلا بعضی شبا میاد خستس بزور به چت می‌رسیم  بعد یکم هم که وقت داریم د ...[/QUOTE

این هفته نرو بگو خواهرت نیاد اگه گف بزار بیاد جلوش وایستا و از حق خودت که حریم شخصی و خلوت کردن با همسرته دفاع کن الان جلوش واینستی بعدعروسی جلوی چشمت از خواهرش دفاع میکنه تو میشی بده

میدونم چی میگی منم عروسه دختر خالمم.قبل از اینکه بیان خاستگاری برا من غشو ضعف میکردن خطبه عقد خونده ...

بدبختی طبقه اول خودشونیم پسر داییم تک پسره  با همین خواهرش جفتشون یکم لوسن قبل نامزدی دقیقا جوزی که تو میگی بود زن داییم مینششست پامیشد تعریفمو  میداد الان میبینم بشدت فضولی میکنه خیلیم زرنگه .....فک نمیکردم اینجوری باشه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

[QUOTE=303637463]امشب کلا باهاش حرف نزدم ..‌کلا بعضی شبا میاد خستس بزور به چت می‌رسیم  بعد یکم ...

اره مجبورم بهش بگم 

بدبختی طبقه اول خودشونیم پسر داییم تک پسره  با همین خواهرش جفتشون یکم لوسن قبل نامزدی دقیقا جوز ...

درکت میکنم

همه ی اون فکرایی که درموردشون میکردی نقش بر آب شدن

منم همینجوری حسی گرفته بودم اون موقه ها

عیب نداره باز خوبه خونه جداعه سعی کن هم انرژی داشته باشی همم ارامش

به شوهرتم بگو وقتی میگم راحت نیستمینی نیستم و ...

اونم ۱۷ سالشه بزرگه بچه نیست که ندونه نباید بیاد.معلومه عمدیه کارش

یا میخاد اذیت کنه یا از مادرش درس گرفته.

چون یدونه پسر هم هست احساس ماکلیت دارن روش و حس حسادتشون گل کرده فک کردن پسرشونو ازشون گرفتی.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

درکت میکنم همه ی اون فکرایی که درموردشون میکردی نقش بر آب شدن منم همینجوری حسی گرفته بودم اون موقه ...

خیلی بچگانه رفتار میکنن چی بگم خدا بخیر کنه موندنم ت این خانواده رو

خیلی بچگانه رفتار میکنن چی بگم خدا بخیر کنه موندنم ت این خانواده رو

توکل کن به خدا درست میشه

اینام اولشونه دقیقا حس میکنن پسرشونو دزدیدی تا براشون عادی شه ممکنه چیز میز زیاد ببینی

ولی اخرش میفهمن کاراشون بیخوده خودشون میشینن سر جاشون

توکل کن به خدا درست میشه اینام اولشونه دقیقا حس میکنن پسرشونو دزدیدی تا براشون عادی شه ممکنه چیز می ...

خدا کنه دستت درد نکنه قوت قلب دادی بهم