2777
2789
عنوان

دندونمو عصب کشی کردم پانسمان هس ، ازش میترسم😐🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 36 پست
نه بابااا اون یا خودش کاری کرده یا خیلی چسکی چسبوندن من یسری باهاش رفتم مسافرت😐😂 یه هفتههه ب ...

😂😂 به من نوبت داده واسه ۱۱ روز دیگه الان نگاه کردم فک کردم برای هفته دیگس😑 ایشالا که تا اون موقع نمیرم از گشنگی 

از وقتی اومدم خونه فقط یه لیوان اب تا ترس خوردم و چنتا دونه انگور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 به من نوبت داده واسه ۱۱ روز دیگه الان نگاه کردم فک کردم برای هفته دیگس😑 ایشالا که تا اون موقع ...

بابا غذا بخور راحت باش!!!!

حتی اگر کنده بشه کاری نداره ک میری نزدیک ترین دندون پزشکی میگی اینو پانسمان کن

سریع ضد عفونیش میکنه دوباره پانسمان میزنه

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
استارتر اینو بهم میگی❤️ چون من یه دندون مهمم عصب کشی میخواد و بالا هم هست من تاحالا دندون بالا ...

اتفاقا منم دندون بالا رو عصب کشی کردم 

از ریشش خبر ندارم حقیقتا کجاس

من اصلا هیچی نفهمیدم فقط صداهای دستگاها باعث ترسم شده بود 

برای من اولش یه بی حسی زد و دندونو باز کرد دو سه تا امپول داخل دندون زد(حقیقتا نمیدونم دوتا بود یا سه تا چون از ترس اینکه درد بگیره چشمامو می‌بستم ولی اصلا درد نداشت و اینکه هی میزد در میاورد دوباره میزد داخل حدود ۲۰ باری فک کنم زد داخل دندونم) حتی بعدشم هیچ مسکنی نخوردم بازم درد نداره 

و اینکه دندون با دندون فرق داره خواهرم یه دندونو بدون درد عصب کشی کرد بلافاصله اون یکی دندونشم عصب کشی کرد اما از درد خودشو به درو دیوار میکوبید

بابا غذا بخور راحت باش!!!! حتی اگر کنده بشه کاری نداره ک میری نزدیک ترین دندون پزشکی میگی اینو پانس ...

عه پس خوبه من فک کردم پانسمان بیوفته دیگه کاریش نمیشه کرد خوده دندون پزشکه نزدیکمه