2777
2789
عنوان

چبکار کنم موهام بلند بشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 64 پست
من حدود ۱۵ سالم بود کیست تیروگلوسال تو گلوم بود که برداشتن همون تیروعید ؟ پس بهتره برم آزمایش کلی ب ...

نمیدونم والا

واسه من اسم خارجیش تیرویید پاپیلاری کنسر بود😑

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
فقط من قرص هیرویت میخورم قطعش که میکنم ریزش موهام شدید میشه  این رزماری جلوگیری میکنه از ریزش& ...

ازمایش تیرویید دادی 

شاید چون یهویی قطع می‌کنی شوک وارد میشه باید کم کم قطع کنی مثلا یک روز درمیون بعدمدتی دوسه روز در میان بعدش هفته ای یکی اینجوری قطع کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حدود ۱۵ سالم بود کیست تیروگلوسال تو گلوم بود که برداشتن همون تیروعید ؟ پس بهتره برم آزمایش کلی ب ...

خواهش میکنم عزیزم

ازمایش تیرویید دادی  شاید چون یهویی قطع می‌کنی شوک وارد میشه باید کم کم قطع کنی مثلا یک روز در ...

مگه قرص هیرویت داخلش هورمون تیرویید‌ داره؟؟؟

ازمایش تیرویید دادی  شاید چون یهویی قطع می‌کنی شوک وارد میشه باید کم کم قطع کنی مثلا یک روز در ...

😐😐😐والا پرام ریخته از ترس نمیتونم برم سمتش 

بیوتین بخورم ضرر نداره 😭😭😭😭

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
😐😐😐والا پرام ریخته از ترس نمیتونم برم سمتش  بیوتین بخورم ضرر نداره 😭😭😭😭

خب سرخود نخور .شنیدم امپول بیوتین خوبه ولی من آب برنج برام موثر بود خیلی بی ضررترین راه بنظرم 

بیوتین ضرر نداره ولی فعلا عاقلانه ترین کار اینه که بری دکتر واسه موهاتم دکتر بهت بگه بهتره... مو مهمه یا سلامتی

من بخاطر همون مریضی نه فقط موهام ریخت بلکه ده کیلو چاق شدم الانم روی گلوم خط بخیه هست تا اخر عمرمم باید صبح ناشتا قرص تیرویید بخورم ۷۰ میلیونم خرج درمانم‌ شد حالا رشد مو مهم تره یا سلامتی... نمیخواستم بترسونمت ولی دیدم جدی نمیگیری

بترسی به نفعته در اولین فرصت دکتر برو

تازه اگه شانسی نمیفهمیدم سرطان دارم تا حالا شاید زنده نبودم چون بی صدا بدون علائم داشت پیشرفت میکرد

پشت گوش‌ ننداز زمان مهمه

۱۰۰ درصد ضرر داره  من به دخترم قطره آدزوفر میدم که توش زینک داره و برای موهاش مفیده

فقط برای رشد موهستش این قطرع

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
بیوتین ضرر نداره ولی فعلا عاقلانه ترین کار اینه که بری دکتر واسه موهاتم دکتر بهت بگه بهتره... مو مهم ...

دستت درد نکنه کلن بی پر شدم رفت 😂😳

اصلا هیچ قرصی مصرف نمیکنم

زود صبح بشه برم دکتر 🥴🥴🥴🥴🥴

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
تازه اگه شانسی نمیفهمیدم سرطان دارم تا حالا شاید زنده نبودم چون بی صدا بدون علائم داشت پیشرفت میکرد ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫خداروشکر که سالم هستییییییین و خدا شمارو خیلی دوست داشت که یه زندگی دوباره بخشید به شما 

دستت درد نکنه کلن بی پر شدم رفت 😂😳 اصلا هیچ قرصی مصرف نمیکنم زود صبح بشه برم دکتر 🥴🥴🥴🥴🥴

😂👌خوبه افرین

فردا و پس فردا تعطیل رسمی اعلام کردن شنبه حتما گوشیتو زنگ بزار بری ایشالا که با خبرای خوش برگردی

فقط برای رشد موهستش این قطرع

ویتامین آ داره 

ویتامین د داره 

زینک داره 

آهن داره