2777
2789
عنوان

چبکار کنم موهام بلند بشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 64 پست

شامپو تقویت کننده بزن کافئن سریتا کاندید سینره 

نوک موهاتو همیشه بعد از حمام با روغن آرگان چرب کن

سرم آنتی فریز سینره و شیر موی فاربن خیلی خوبه 

موهات چند وقت یکبار نوک گیری کن

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رشد قدی مو رزماری عالیه خیلی خیلی عالیه.البته توی بارداری نباید استفاده بشه.رزماری خشک از عطاری بگیر.دو قاشق با یه لیوان آب بجوشون بعد صافش کن بریز توی آبپاش بعد ک خنک شد اسپری کن به کف سرت.جوشانده رزماری وقتی میزنی به سرت نیاز نیست بعدش بشوری ولی اگه خواستی هم دو ساعت بعد میتونی بری حمام.بعد از حمام هم میتونی اسپری کنی به کف سرت بوی خیلی خوبی داره به مرور متوجه رشد قدی موهات میشی

موخوره گیری کن قدش تغییر نمیکنه اینجوری ک موهات داغون میشه

اگه قدش بگیرم که تا سرشونه هام میشه موهام و شوهرم دعوا بد رله میندازه 

یبار کوتاه کردم بخاطر موخوره ،شوهرم اصلا باهام حرف نمیزد و اهمیت نمی‌داد 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
برای رشد قدی مو رزماری عالیه خیلی خیلی عالیه.البته توی بارداری نباید استفاده بشه.رزماری خشک از عطاری ...

واقعا خوبه تاثیرشو شما دیدین 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
قرص هیرویت موهامو بلند کرد  موهای من خیلی خشنه و موخوره داره اما شوهرم نمیزاره کوتاه کنم 😭😭

نمیدونم این حرف چقدر درسته ولی من همینجا تو نینی سایت خوندم هیرویت سرطانزاست 

اگه قدش بگیرم که تا سرشونه هام میشه موهام و شوهرم دعوا بد رله میندازه  یبار کوتاه کردم بخاطر م ...

شوهر منم همینه میگم موخوره گیری کن ب قرش ربطی نداره دونه دونه اونایی رو ک موخوره دارن رو با قیچی میکنی شما بری آرایشگاه متوجه میشی چی گفتم موهات حیفه شوهر من میگه کوتاه کردی برو خونه بابا نیا اینجا😑😑

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
نمیدونم این حرف چقدر درسته ولی من همینجا تو نینی سایت خوندم هیرویت سرطانزاست 

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳بسم الله جدی 

من نزدیک ۶ ماهه میخورم 

عجب غلطی کردم 

شوهر منم همینه میگم موخوره گیری کن ب قرش ربطی نداره دونه دونه اونایی رو ک موخوره دارن رو با قیچی میک ...

میگن موخوره گیری روسی 🤨اگه درس گفته باشم 

پس برم آرایشگاه یه فکری به حال موهام کنه

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳بسم الله جدی  من نزدیک ۶ ماهه میخورم  عجب غلطی کردم

نمیدونم منم تو نظرات اینجا خوندم وفکر کردم اگر نگم اخلاقی نیست ،شما میتونید از ی دکتر بپرسید ونگران نباشید خدارو شکر، حالا که خوبید 

اره من قبل از بارداری استفاده میکردم خیلی خوب بود 

فقط من قرص هیرویت میخورم قطعش که میکنم ریزش موهام شدید میشه 

این رزماری جلوگیری میکنه از ریزش 

نمیدونم منم تو نظرات اینجا خوندم وفکر کردم اگر نگم اخلاقی نیست ،شما میتونید از ی دکتر بپرسید ونگران ...

ممنونم از شما 

فقط اگه قطعش کنم مشت مشت موهام تو دستمه 

نمیدونم چیکار کنم