2777
2789
عنوان

زندگی واسه پولداراس فقط...؟💔

516 بازدید | 58 پست

ب خاطر بی پولی حرف طلاق زدم خسته شدم البته فعلا فقط حرفشه .... منظور من از بی پولی خیلی خیلی شدید تر از اونیه که توی ذهن شما اومد الان....! اگه از دردام بخوام بنویسم براتون که خب نمینویسم هم شاید هزااااار صفحه بشه... تک تک دعواها بدبختی ها همه رو که بگیری تهش میرسیم ب نبود پول!!!

بیاین بگین کیا ب خاطر بی پولی جدا شدن و الان خوشبختن و کیا با وجود بی پولی موندن، سوختن و ساختن و الان خوشحالن؟ 

یعنی طلاق بگیری پولدار میشی؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم 💔🥲 تازه شوهرم  بخاطر ۱۰۰  تومن پول بسته گفت تو پول پرستی 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نه ولی میتونم حداقل ازدواج دوم خوبی داشته باشم سنی ندارم آخه😭 ۲۶ سالمه همش🙂 

از کجا معلوم نمیخام ناامیدت کنم ولی من تقریبا دو سال از همین  الان شما بزرگتر بودم جداشدم ولی هنوز. ازدواجم جور نشده