الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره دبدم نمونش خودم...دوستی معمولی مگه چه ایرادی داره
نمیدونم ایرادشو ولی مذهبی باشه یکی حکم شرعیشو میره میپرسه البته به نظر من آشنایی با خواستگار فرق داره تا دوستی
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
نهه آخه حامد جبهه میرفت که خانواده یاسمن هم اعتقادی بود انگار آخه یواشکی قرار میذاشتن😅
این ومیدونستی خیلی ازکسایی که مشروب خور زمان شاه بودن رفتن جبهه مثل همون مجید سوزوکی شاهرخ ضرغامی و امثالش اصن مذهبی نبودن اینا غیرت داشتن و ارادت اهل بیت ولی اینکه مذهبی باشن این طور نبوده میونشون مذهبی هم بوده منتها به نفع بود وگرنه سالی که جنگ آغاز شد اصن حجاب اجباری وجود نداشت سال ۶۱ دو سه سال بعد جنگ تصویب شد برا وطن و ناموس رفتن
نمیدونم ایرادشو ولی مذهبی باشه یکی حکم شرعیشو میره میپرسه البته به نظر من آشنایی با خواستگار فرق دار ...
به لحاظ شرعی منع نشده ارتباط با جنس مخالف تا جایی که دو طرف به فساد و گناه نیافتن...به عنوان دو تا انسان عاقل و بالغ میشه جوری رفتار کرد که یک ارتباط دوستی تو چارچوبش باشه و به انحراف نکشه...بستگی به ذهنیت طرف داره چقدر سالم باشه