2777
2789
اونا این همه چرت و پرت گفتن مقصر نبودن؟ اقا سریع افتاد جلوم منم میگم مقصرم ادم عصبی هستم  همی ...

عزیزم اون اشتباه کرده ولی شما شانتو نیار پایین بهش تذکر میدادی جای تو بود گوش نداد میرفتی 

اینجور هم اعصابت خورد شد هم بیشتر معطل شدی

خدانکرده هم یجا به ضررت میشه 

به اینجور ادما بکو در شان من نیست با شما دهن به دهن بشم انقد میسوزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون اشتباه کرده ولی شما شانتو نیار پایین بهش تذکر میدادی جای تو گوش نداد میرفتی  اینجور ...

وقتی برگشت بهم گفت گوجه خفه شو نمیخواستم کم بیارم 

گفتم حقشو میزارم کف دستش 

اشتباه از من بود از اول ب قول شما باید باادب تر صحبت میکردم نمیدونم چجوری اینجور موقع ها اروم کنم خودمو😭

استارتر موقع عصبانیت تا ۱۰ بشمر و نفس عمیق بکش.تو‌این ۱۰ ثانیه هم به این فکر کن که اگه واکنش تند نشون بدی یه ساعت بعد چقد پشیمون میشی.همیشه هم سعی با جملات اروم طرفو شرمنده کنی.مثلا به این اقا میگفتی ببخشید من عجله داشتم نوبت من بود.اگر اعتنایی نمیکرد سرتو تکون میدادی میومدی اینور.

هرکی اینجا عصبی میشه لطفا بره  خب شماهایی ک ناراحت میشید بی احترامی میکنید بهم بدتر ازمنید

تقصیر تو‌نبوده اولش حرف بدی نزدی که حالا بگی من گوجه م مگه اون نبایدمیگفت برینم برات اونم به یه خانم بعدشم دیگه در جواب اون هر چی گفتی حقشون بوده

عزیزم اون اشتباه کرده ولی شما شانتو نیار پایین بهش تذکر میدادی جای تو بود گوش نداد میرفتی  این ...

اره دختر واسه خودم همون اول ارزش قائل نشدم

اول تقصیر خودم بود نمیخوام اینجوری باشم عصبی میشم چشامو میبندم هرچی گفتم گفتم

ولی واقعا زورم اومد اقاهه ی طرف فش میداد ی طرف بچش بهم میگفت خفه شو توله سگ حالا سه چهار سال بیستر نداشت ی ورم زنش 

منم اصلا پشیمون نیستم اینجا چرا جوابشونو ندادم

حقشون بود

تقصیر تو‌نبوده اولش حرف بدی نزدی که حالا بگی من گوجه م مگه اون نبایدمیگفت برینم برات اونم به یه خانم ...

اخیش خدارو شکر ی کم ارومم کردی 

همون منم میگم حالا مرتیکه تو چرا گفتی اره گوجه ای فلان 

پررو بود بعد اصلا انتظار نداست من جوابشو بدم بلند بلند از این سوخت 

استارتر موقع عصبانیت تا ۱۰ بشمر و نفس عمیق بکش.تو‌این ۱۰ ثانیه هم به این فکر کن که اگه واکنش تند نشو ...

ممنون عزیزم 

هرسری میخوام این کارو کنم فراموش میکنم 

بدیم اینه دختر کله شقیم مثلا ب این مرده عمرا اگه میگفتم ببخشید چون ادم پررویی بود اول رفت اونور وایستاد بعد دید اونجا طرف کارش طول کشید خواست زرنگ بازی دربیاره