2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم  هرسری میخوام این کارو کنم فراموش میکنم  بدیم اینه دختر کله شقیم مثلا ب این ...

ببین عزیزم احساس میکنم سنتم کمه منم جوون تر بودم مث تو بودم حتی بابت فوری عصبانی شدنم دارو هم میخوردم.یبار روانشناسم حرف خوبی زد گفت فکر کن تو رفتی یه دیوونه خونه تو اون دیوونه خونه هر دیوانه ای بهت یه فحش میده تو چیکار میکنی.مسلما جوابشو نمیدی چون میگی دیوونه اس.الان همین تکنیکو تو جامعه بکار ببر.

معلومه دختر خوبی هستی که بعدش انقد ناراحت شده روانت.همیششششه به یک ساعت بعد فکر کن ببین بعدش چه حسی ارومت میکنه .و مطمن باش جواب ندی نمیگن طرف گاگول بود میگن چقد خانوم بود(کسایی که از اطراف میبینن)

خوبه دفاع کردی ولی حرفای بدی زدی جملات بهترمیگفتی هرچنداوناهم بی شخصیت بودن مرد گاو بود بیشعور

من میگم اگه از اول ب مرده هیچی نمیگفتم بهتر بود 

ولی دیگه گفتم اونم ول نمیکرد هیع جواب میداد مدام اون میگفت خفه شو من میگفتم خفه شو زورم اومد بهم اونجوری گفت تازه میگفت زن و بچم اینجان هیچی بت نمیگم 

مطمئن بودم ی کم دیگه کش پیدا میکرد بچه های محلمون میریختن سرش  ولی چون دلم نمیخواست اینجوری بسه دیگع زود اومدم

ببین عزیزم احساس میکنم سنتم کمه منم جوون تر بودم مث تو بودم حتی بابت فوری عصبانی شدنم دارو هم میخورد ...

البته اینا همه حرفه ها یعنی همه دیونن والا اگه جواب ندی میگن چقدر شاخ بودم که دعوا رو پیروز شدم

البته اینا همه حرفه ها یعنی همه دیونن والا اگه جواب ندی میگن چقدر شاخ بودم که دعوا رو پیروز شدم

چی بگم حق داری الان خیلی همه بی اعصاب و بد دهن شدن.ولی خب ادم هرچه از تنش دورتر بمونه اروم تره بعدش.نکه جواب ندی یا حقتو نگیری.مودبانه تر جواب بده.اینجوری طرف اخساس میکنه تو ازش سرتری

ولی واقعا اونموقع هیچی به ذهن آدم نمیاد که بخواد مودب باشه

دقیقااا

مثلا گفت گوجه برگشتم با غیض نگاش کردم گفتم چی گفتی حرف دهنتو بفهمم این میشد مودب 

ولی وقتی طرف میگه ریدم دهنت بگم اقا لطفا مودب باش😐

ببین عزیزم احساس میکنم سنتم کمه منم جوون تر بودم مث تو بودم حتی بابت فوری عصبانی شدنم دارو هم میخورد ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

ولی واقعا مطمئنی اینارو میگن؟؟؟

من بچگیم از حق خودم دفاع نمیکردم همیشه تو سری خوردم از نوجونی ب بعد اینجوری شدم که بسه هرکی هرکاری کرد منم بهش اجازه دادم بعدش شدم ی دختر پرخاشگر 

حس میکنم اگه مثل همون جماعت رفتار نکنم بی عرضه ام

اونا احساس زرنگی میکنن

اره عزیزم صبرم خ کمه خ ادم عصبی هستم زود جوشم  خیلی بدههههههه همیشه برای خودم شر درست میکنم&n ...

سعی کن از آدم هایی که بهت تنش وارد میکنند فاصله بگیری و حذفشون کنی از زندگیت .. محیط هایی که بهت تنش وارد میکنه دور شی .‌آب سرد بهت کمک میکنه آهنگ های بی کلام گوش کن کمکت میکنه مشخص هست غم بزرگی داری به دوش میکشی خودت رو رها کن

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
نمیتوانممم خواهرر بگو چجور اخهههههه

شما هم عین ابجی من زود عصبی میشد فقط فرقتون اینه ابجیم برا ما زبون داره 

من جای شما بودم ب اون خانومه میگفتم ببخشید نوبته منه دیدم محل نذاشت شان و شخصیتم رو نمیاوردم زیر سوال تو دلم میگفتم گاوه دیگه چ بحثی باهاش کنم

کاربری دومه 😐😐🤐
مقصر من بودم نباید اون جنله رو اول میگفتم همیشه هروقت همچین مشکلی پیش اومد بدون اینکه دهن واکنید سری ...

منم دعوام شد حالا من مودبانه گفتم نوبت منه 

بازم بنظرم حرف بدی نزدی حالا خوبه به اونا نگفتی خودتو گفتی اونجوری ریختن سرت 

من صف نونوایی هم زیاد دعوام میشه بیشتر هم با شاطر 

سر بی کیفیتی و دولا پهنا حساب کردنش 

که آخرم آدم نشد با شوهرم گرون حساب کرد 

منم رفتم اینبار نون بگیرم گفتم سری قبل ازم بیشتر گرفتی ولی کم دادی حالا شوهرمم رنگ به رنگ میشه نگو زشته یه نونه ولی من دوست ندارم حتی سر یه نون سرم کلاه بزارن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید