2777
2789
چون حوصله دودقیقه رو نداشتم همونجا کارمم انجام دادم به هرسه تاشوهم فش دادم🤦🏼‍♀️

خب عزیزم فکر میکنی ب کی ضرر رسوندی جز خودت فقط اعصاب خودتو خورد کردی

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چقد بد  چقد خندم گرفت وای بیشتر شما مقصر بودی هم دعوا رو شروع کردی هم حرفهای زشتی زدی

اونا این همه چرت و پرت گفتن مقصر نبودن؟

اقا سریع افتاد جلوم منم میگم مقصرم ادم عصبی هستم 

همیشه سر عصبانیت سرمو ب باد میدم ی بار با مامور پلیس بحثم شد افتضاح همیشه شر دنبالمه

ولی افاهه نبابد بهم میگفت خفه شو ریدم برات منم گفتم براننت برین حقش بود

باید یکم صبور باشی تو کارای روزانه ادارات دولتی و خیلی جاها پیش میاد باید یکم صبر داشته باشی  ا ...

اره عزیزم صبرم خ کمه خ ادم عصبی هستم زود جوشم 

خیلی بدههههههه

همیشه برای خودم شر درست میکنم 

بعد منم ب زنش گفتم خفه شو ج .نده شوهرشم کم اورده بود هربار میگفت ریدم دهنت منم گفتم برین دهن ننت زن ...

وایییی  .. اصلا دو دقیقه معطلم میشدی؛ اصلا طرفت بیشعور ازت زد جلو؛ یبار محترمانه تذکر بده؛ واقعا با این حرفا و طرز برخورد؛ شخصیت خودت رو میاری پایین

دفاع از حق خوبه؛ اما نه به هر روش و هر سخنی.

الان اسم کاربریت رو زدی دختر جسور. جسارت خوبه گاهی وقتا؛ اما متانت بهتره. شخصیت خودت از هرچیزی مهم تره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بعد منم ب زنش گفتم خفه شو ج .نده شوهرشم کم اورده بود هربار میگفت ریدم دهنت منم گفتم برین دهن ننت زن ...

وای چیزی ام موند که نگفته باشی قشنگ با خاک یکسانشون کردی

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.

🤣🤣🤣🤣🤣 نه من فوش ندادم فقط صدام بردم البته اگه فوش میداد من بدتر میشدم

فارغ التحصیل هاگوارتز

استانر یه چیزی یاد گرفتم واقعا جمله با پنبه سربریدن درسته سعی کن با ارامش و محکم صحبت کنی در عین حا ...

وای دقیقا من صدامو بلند میکنم اینجورموقع ها بیشتر هم ابرو خودمو میبرم هم طرف مقابلو 

هم اینوه اینجوری طرفربیشتر لجش میگیره

مثلااگه این اتفاق واسه شما پیش میومد چی میگفتی؟

نباید از لفظ گوجه استفاده میکردم فکر کنم چون پیرهن اقاهه قرمز بود ب ذهنم اومد😐

باهرکسی نباید دهن ب دهن شد فوقش صداش میزدی جناب نوبت منه عجله دارم 

اره از دهنم پرید نباید اون جمله رو میگفتم

من وقتی ارومم خ دختر مودبی هم همه از شخصیتم تعریف میکنن وقتی عصبی میشم اصلا خودم نیستم دوست ندارم اینجوری باشم اصلا کار ادمای باکلاس نیس😭😭