2777
2789

چون اکثرا اینجا انگار میخوان دهم برن 

خواستم تجربمو بهتون بگم 

درسم خیلی خوب بود ریاضی و علوم و اینا ۲۰ 

دهم تجربی خوندم ی خرده هم علاقه داشتم 

ولی دیدم نمیتونم درس ها سخت 

سنگین ، زیاد و......

تازه من آدم استرسی هم نیستم اگه بودم که دیگه هیچی....

سخت تر از چیزی ک بنظر میرسه 

حالا از آینده بگم: 

کسی که خیلییییی بخونه حسابداری قبول میشه و روانشناسی😐😂

کنکورش خیلی رقابت داره 

سهمیه زیاده و...

جدا از اون از پرستار ها هم ک پرسیدم گفتن اصلا بدرد نمیخوره و ارزش این همه تلاش رو نداره 

تغییر رشته دادم و تکرار پایه شدم 

الان حسابداری میخونم 

با اینکه یک سال عقب افتادم کاملا راضی ام 

تجربی برای من:

ضعیفی چشم، عصاب داغون

بیشتر همکلاسی هام هم سال دوم تغییر رشته دارن میدن 

جدا از این بنظرم کلا نمی ارزه 

فنی حرفه ای برین 

هم لذت میبرین از این سه سال 

هم ی چیزی یاد گرفتید 

بازم خودتون میدونید 

من وظیفه دارم نزارم برید زجر های منو بکشبد😂😂😂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش انقدر رقابتش وحشتناک نبود...

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
منم معدلم ۲۰ بود پشت کنکور موندم  لامصب فقط اعصاب خوردیه این کنکور کوفتی تجربی😂😂😂

هیچی نداره 

پزشک و پرستارا هم راضی نیستن😂😂

درآمد کسی که حسابرس میشه یا مزون میزنه بیشتزه😂🤦🏻‍♀️

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

اونوقت منی ک شنوایی اصفهان دولتی اوردم سهمیه داشتم یا اعصابم خورد شد یا چشام کور شد؟😂

حس میکنم یا به حرف مردم زیاد گوش میدی، یاهم که کلا علاقه نداشتی

وگرنه از همون سال دهم اونهمه چیز سر آدم بیاد باید تا کنکور بمیره😐😂

هرچی میرید برید فقط تجربی نه 

من دبستان و راهنمایی جوری خوب بودم و ب درس علاقه داشتم ک اصن حد نداشت ، مورد تحسین همه و ... 

اومدم تجربی و نابود شدم ، روحیه داغون و افسردگی تنها پیامداش برا من بود ... الانم ک در انتظار نتایج کنکور هر لحظه میمیرم و زنده میشم 

تجربی نیاید نیاید نیاییییییدددددد 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اونوقت منی ک شنوایی اصفهان دولتی اوردم سهمیه داشتم یا اعصابم خورد شد یا چشام کور شد؟😂 حس میکنم یا ...

حرف مردم چه ربطی داشت؟😐😂 

عزیزم شما جز اون دسته افرادی بودی که علاقه داشتی و موفق شدی تبریک میگم واقعا🦋🤍

من ب اجبار هیچ کس نرفتم فقط علاقه بود 

که پشیمون شدم 

خیلی ها هم پشیمون شدن 

خواستم بگم که بدونن 

هرچی میرید برید فقط تجربی نه  من دبستان و راهنمایی جوری خوب بودم و ب درس علاقه داشتم ک اصن حد ...

عزیزم... ایشالا که هر چی صلاحه پیش بیاد و موفق شید حالا تو هر زمینه ای...🤍🥰

اونوقت منی ک شنوایی اصفهان دولتی اوردم سهمیه داشتم یا اعصابم خورد شد یا چشام کور شد؟😂 حس میکنم یا ...

ولی واقعا من اگه حرف مردم برام اهمیت داشت 

تکرار پایه نمیکردم که انقدر پشتم حرف بزنن😂😂😂😂😂

سلام خوبی؟  ببین منم رشتم حسابداریه،  21 روز دیگه کنکوره  چندمی؟

سلام ممنون 😍 

امسال یازدهم😅 

موفق باشی😍❤❤

ممنونم... راستش خیلی استرس دارم  فکر کردم دوازدهمی گفتم باهم حرف بزنیم  موفق باشی

عی بابا 

❤❤

ماشین حساب میزازن؟