2777
2789
عنوان

اختلالات شخصیتی شوهرم

734 بازدید | 41 پست

شوهرم اختلال اضطراب اجتماعی داره.یعنی نمی تونه با آدما تعامل کنه،به خاطر همین نمی تونه جایی کار بکنه چون همه ش دعوا می کنه و آدما می رن رو مخش.کلا با همه دعوا داره از همسایه بگیر تا هر کسی که فکرش و بکنی.با منم بداخلاقی می کنه ولی دست بزن و اینا نداره.این و من نمی دونستم،الانا که می ریم مشاوره دکتر بهم گفته…و گفته یا جدا بشو یا صبر و تحمل کن شاااید خوب بشه.من تصمیم دارم جدا بشم،به نظرتون کارم درسته و نامردی نیست؟ به خدا خیلی صبر و تحمل کردم دیگه خسته شدم.منم دلم زندگی آروم می خواد…

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نامردی باشه!؟ قرار نیست مسئول عوض کردن آدما باشی ، خودت مهمتری . ایشون خودشون خانواده دارن ک بهشون کمک کنه

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp

نه نامردی نیست،زندگی و جوونی رو که دوباره به آدم نمیدن

اگر احساست انقدر شدید نیست که میتونی جداشی

وقتت رو تلف نکن 

اما بدون برنامه جدا نشو،یه دورنمایی از مسائل و چالش های بعد از جدایی هم در نظر بگیر

مشاور گفته دیگه.مگه من دکترم اختلالات بقیه رو تشخیص بدم دخترم 😂

جدا شو ...آدمی که اختلال داره اول خودشو درمان کنه بعد بیاد تو رابطه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

شرایط اقتصادی خیلی سخته

من خانوم دهن ب فحش باز میشه بیرون از فشار اقتصادی

مردا ک حق دارن ب ولله

چ تضمینی هست شوهر بعدیت خصلت بد نداشته باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انقددددر ماها اختلال شخصیتی داریم خصوصا مردا بخاطر شرایط جامعه که بنظرم این اختلال ساده ترین  مشکل مرداست

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
چرا نامردی باشه!؟ قرار نیست مسئول عوض کردن آدما باشی ، خودت مهمتری . ایشون خودشون خانواده دارن ک بهش ...

خانواده درست و حسابی نداره حقیقتش

می ترسم بلایی سرش بیاد و عذاب وجدان بگیرم 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️