2777
2789
عنوان

اختلالات شخصیتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 41 پست
انقددددر ماها اختلال شخصیتی داریم خصوصا مردا بخاطر شرایط جامعه که بنظرم این اختلال ساده ترین  م ...

ای خدا امواتتو بیامرزه ب حق حسین

خیلی خوب و درست گفتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اختلال اضطراب اجتماعی داره یا ضداجتماعی؟ اگه اضطراب اجتماعیه که درمان داره. 

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نامردی نیست،زندگی و جوونی رو که دوباره به آدم نمیدن اگر احساست انقدر شدید نیست که میتونی جداشی ...

خودم شاغلم خانواده هم حمایت می کنن 

یعنی بعد از جدایی اینقدر عذاب آوره؟ 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

ای خدا امواتتو بیامرزه ب حق حسین خیلی خوب و درست گفتی

امواتم به درد نخور بودن خدا خودمو حفظ کنه😂😂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
امواتم به درد نخور بودن خدا خودمو حفظ کنه😂😂

ای بابا

اینقدر برای رفتگان گریه میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ای بابا اینقدر برای رفتگان گریه میکنم

والا حال ماها بیشتر گریه داره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اون نامردی کرده که روز اول بهت نگفته  به این فکرکن دلت میخواد بچه هات توی این فضا و با همچین پ ...

من فکر می کردم فقط عصبیه.خودشم نمی دونست مریضه.

نه واقعا.البته بچه نداریم به خاطر همین مشکلات…

شرایط اقتصادی خیلی سخته من خانوم دهن ب فحش باز میشه بیرون از فشار اقتصادی مردا ک حق دارن ب ولله چ ...

عزیزم گفتم که دکتر تشخیص دادن ایشون مریضه.

مشکل اقتصادی چیه من خودم ده برابر یه مرد دارم کار می کنم و درآمد دارم.ایشون زندگی و مختل کرده چون نمی تونه با مردم تعامل کنه.بالاخره با مردم هم باید منعطف برخورد کرد نمی شه همه ش دعوا کرد که.همه مشکل دارن.

عزیزم گفتم که دکتر تشخیص دادن ایشون مریضه. مشکل اقتصادی چیه من خودم ده برابر یه مرد دارم کار می کنم ...

کارت چیه

درامدت چنده

انقددددر ماها اختلال شخصیتی داریم خصوصا مردا بخاطر شرایط جامعه که بنظرم این اختلال ساده ترین  م ...

آره ولی خب کار کردن توی زندگی مشترک مهمه عزیزم 

آره ولی خب کار کردن توی زندگی مشترک مهمه عزیزم 

بله خیلی مهمه اما لاینحل نیست مشکلتون

ایشون احتمالا تو کارای فردی موفق تره مثلا از خودش مغازه داشته باشه