شوهرم اختلال اضطراب اجتماعی داره.یعنی نمی تونه با آدما تعامل کنه،به خاطر همین نمی تونه جایی کار بکنه چون همه ش دعوا می کنه و آدما می رن رو مخش.کلا با همه دعوا داره از همسایه بگیر تا هر کسی که فکرش و بکنی.با منم بداخلاقی می کنه ولی دست بزن و اینا نداره.این و من نمی دونستم،الانا که می ریم مشاوره دکتر بهم گفته…و گفته یا جدا بشو یا صبر و تحمل کن شاااید خوب بشه.من تصمیم دارم جدا بشم،به نظرتون کارم درسته و نامردی نیست؟ به خدا خیلی صبر و تحمل کردم دیگه خسته شدم.منم دلم زندگی آروم می خواد…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایط اقتصادی خیلی سخته من خانوم دهن ب فحش باز میشه بیرون از فشار اقتصادی مردا ک حق دارن ب ولله چ ...
عزیزم گفتم که دکتر تشخیص دادن ایشون مریضه.
مشکل اقتصادی چیه من خودم ده برابر یه مرد دارم کار می کنم و درآمد دارم.ایشون زندگی و مختل کرده چون نمی تونه با مردم تعامل کنه.بالاخره با مردم هم باید منعطف برخورد کرد نمی شه همه ش دعوا کرد که.همه مشکل دارن.