2777
2789

سلام ما یه تی وی پنجاه اینچ ایکس ویژن داریم بچه های من مدام تو‌خونه تنها سرگرمی شون تی وی هست من هم شاغلم هم شرایط زندگیمون یه طوریه نمیشه تفریحات بیرون خونه زیاد داشته باشم حالا تی وی مون بعد سه سال خراب شد تعمیرش کردیم هزینه اش زیاد شد تعمیر کار گفت چون زیاد استفاده کردین خراب شده علتش همینه 

حالا میترسم باز دوباره خراب شه زیاد نمیذارم بچه ها روشن کنن طفلی ها کلافه شدن از بیکاری 

حالا بنظرتون یه تی وی سایز کوچیک تر مثلا ۳۲اینچ از دیوار بخرم که بچه ها با اون بیشتر فیلم و کارتون ببینن یا با توجه به شرایط زندگی ما که سخت و پیچیده هست و تا اخر ما به سختی میرسیم خرج بیهوده هست ؟؟نظرتون چیه

نه بابا می خری زود خراب میشه از دیوار دست دوم معلوم نیست چی توش در بیاد 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن حالا هر وقت خراب شد یک نو بخر کوچک تر ولی نو باشه دست دوم نخر

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

عزیزم براشون سرگرمی دیگه درست کن تی وی زیاد دیدن ضرر های زیادی بهشون میزنه.اگه پسرن براشون فوتبال دستی بگیر یه تایمی از وقتشونو به اون اختصاص بدن از تی وی بکششون سمت بازی چمیدونم واسشون منچ بگیر بازی کنن همه چی ک تی وی نیست براشون قانون بزار روزی مثلا دو ساعت تی وی ببینن فقط بقیشو بازی های دیگه مهیا کن با اون سرگرم شن برو تو اینترنت سرچ کن بازی مخصوص بچه های مثلا ان سال(سن بچه های خودت)کلی ایده جالب میده

بنظرم بدون ترس بزار بچه ها نگاه کنن .هر موقع خراب شد یه دونه خوبشو برو بخر .دیگه وسیله برای استفاده هست .بنظرم تعمیر کارم خیلی حرف عجیبی زده .نهایت وسط روز که برنامه نداره خاموش کنین یه ساعت .نه که اصلا نبینین