بچه ها من چندین ساله بیشتر ماه های سال ترشحات ببخشید پنیری دارم خیلی بدم میاد یبار رفتم دکتر نتیجه نگرفتم پنج ساله ازدواج کردم و موقع را..بطه خیلی خجالت میکشم به خاطر این موضوع نمیدونم چی خوبه تورو خدا اگه کسی تجربه ای داره بگه چطور درمان کنم شیاف ماریانا بنظرتون خوبه ؟؟؟ دیروز و امروز هم تو آب و سرکه و اب و جوش شیرین نشستم نمیدونم جواب بگیرم یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همش دکتر بودم دروغ نکن ترشح کلا نداشتم فقط سوزش اما با عنبرنسا کنترلش میکنم چون ناامید شدم از دکترا میریزم تو آب بجوشه با رازیانه و بو مادران خوب لهش میکنم به اون قسمت بدنم توحمام بخور میدم بسته به شدت عفونت روزی دو بار سه بار تا یه هفته اینطورا
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه