2777
2789
عنوان

عفونت شدید چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 51 پست
ن تاحالا نخوردم 

پس برای عفونت قارچی چی براتون تجویز کرده ؟!!

تعجب اوره 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اب و سرکه تنها کافیه ؟ جواب میده ؟ 

سرکه برای عفونت ادراری خوبه وقتی سوزش ادرار داشته باشید و اون ناحیه قلییایی شده باشه 

اره سرکه خوبه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
نه  همسرم قدرت باروری نداره الان چند ساله پیشگیری نداریم

پس حتمن به یه طرفندی خودت و همسرت همزمان یه ورق مترونیدازول ۲۵۰ بخورید هر ۸ساعت 

هر کدام یورق

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
یه پماد و قرص میترونیدتزول و اینا بودم الان یادم نیست 

عزیز مترونیدازول هر دو استفاده کنید تا جواب بگیری 

یه پماد و قرص میترونیدتزول و اینا بودم الان یادم نیست 

مترو نیدازول برای عفونت باکتریایی است  

کلین ا مایسین و کلوتریمازول  هم همینطور 

همراه یا دوش واژینال پووزدون ایودین   /// ترسحات اگه قهوه ای  زرد  و بو دار باشه عفونت باکتری داری 

اگه سفید و پنیری باشه  قارچه  

اسی الکی یکی دوروز بگو اسهالم 

بعد بگو گفتن این قرص بخورم بعد بهش بگو شاید اسهالم ویروسی باشه توام بخور 

ضرر نداره میکروب و ویروس تو دستگاه گوارش باشه از بین میبره اینجوری بخورمش بده