2777
2789
عنوان

عفونت شدید چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 51 پست
نه برو حتمااا انجام بده چون میگی چند ساله اینجوری هستی اساسی پیگیری کنی خیلی بهتره

ممکنه چ مشکلی باشه ؟ من خیلی میترسم چیز خطر ناکی باشه همسرمم خیلی تو مساعل زنونه نا اگاه هست خیلی زیاد اگه بگم عفونت دارم یا داشتم میگه تو بهم انتقال میدی و این چرتو پرتا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوری یا شست و شو بدی

بخوری م خوبه کلشو بپزی بعد از اینکه ولرم شد روش بشینی م خوبه ما عفونتو با پنیرک درمان میکنیم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
احتمالا همسرتون هم باید مداوا بشه  لباس زیر نمی پوشید ولی اون ناحیه را بایدخشک نگه دارید  ...

همسرم خیلی تو این مساعل پرت هست و مقاومت میکنه و اگه بهش بگم میگه حتما تو بهم انتقال دادی 

ممکنه چ مشکلی باشه ؟ من خیلی میترسم چیز خطر ناکی باشه همسرمم خیلی تو مساعل زنونه نا اگاه هست خیلی زی ...

توی این مورد که ممکنه چه مشکلی باشه اطلاعی ندارم ولی حتما برو الانم که میگی همسرت اینجوریه اصلا بهش نگو ولی خودت برو دکتر پیگیری کن

ایشالا که خیره نگران نباش

مرتب خشک میکنم مگر اینکه برم بیرون و ار هوای گرم خیلی عرق کنم

فوکو نازول تا حالا خوردی ؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ن تاحالا نخوردم 

عفونت قارچی ترشحات پنیری داره  و درمانش با فوکو نازوله 

بعد هم نمیشه که هم در اب و سرکه بشینی هم در اب و جوش شیرین 

اینا عملکردشون دقیقا عکس همدیگه است 

هیچ فایده ای نداره 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

کلپوره هم برای عفونت خوبه،بریز روی زغال،دامن بپوش وایسا روی دودش،چندبار تکرار کن،عنبرنسا هم باید چندبار تکرار کنی

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..