2777
2789

آخه بابام خیلی با بچه های خودش بد اخلاقه با نوه هاشم خیلی بد اخلاقه تا بچه های خواهرم میگنش ببرمتون بیرون شروع می‌کنه غرغر کردن و دعوا کردن که من نمی تونم خستم ولی هی بچه های عموم که هم سن بچه های خواهرم هستن رو می‌بره بیرون وقتی من بهش میگم ببرتم بیرون هی غرغر می‌کنه اما تا عموم و زن عموم اینا زنگ میزنن بهش که ببرتشون بیرون راحت میبرتشون مادرم دعوا کرد باهاش گفت حق نداری وقتی به بچه های خودت محبت نداری به بچه های اونا محبت کنی کلا پدرم همیشه بچه های عموم رو خیلی محبت می‌کنه من سه تا عمو دارم که پدرم با بچه هاشون دقیقا ی رفتار داره و خیلی محبتشون می‌کنه الان مادرم اومده میگه شماره زن عمو هات رو مسدود کن هی زنگ نزنن بهش که ببرتشون بازار یا اینور اونور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن عموهات مگه چلاقن خودشون برن بازار اینور اونور 

هی میگن شوهرامون خونه نیستن حالا زن عموم هر دفعه پنج شنبه ها همه رو برا شام دعوت می‌کنه الا مارو ولی موقع کارا به هیچ کس رو نمیاره جز ما 

کاری از دستت برنمیاد شما خودتون با مادرتون خوش باشید بیرون و تفریح برید از بابات توقع نداشته باشید د ...

والا منتظرم کلاس رانندگیم شروع بشه ثبت نام کردم دیگه به بابام رو نمیدازم

شما هن به زنعمو و بچه هاش برید بزارید جاشون تنگ شه دیگه نگن 

بعدم دیدیشون همش بگین فلانی مثلا فلان همسایه همش خودش برای رفت و آمد میندازه رو گردن برادر شوهرش و ...