2777
2789
گوگل بزن انواع اقسام هست قشنگم توضیح میده  دیگه سه ساعت اینجا تایپ نکنیم

اونا قلق هارو نمیگن 

بعضیا چلوگوشت شون خیلی خوش عطره

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیازو خلالی کن کف قابلمه بریز گوشت هارو بچین روش  بعد خیلی خیلی کم زردچوبه فلفل و پودر سیر بزن و مقدار زیادی زعفران دم کرده بریز  دوباره پیاز خلالی بریز رو گوشت ها و روغن اضافه کن  زیر قابلمه رو روشن کن با شعله متوسط بذار پیاز آب بندازه فقط حرارت زیاد کم نباشه آب خود گوشت زیاد کشیده نشه چون غذا تیره میشه  بعد هم آب جوش اضافه کن بذار بپزه  با شوید پلو خیلی خوشمزه میشه 

با گوشت خورشتی درست نکردم با گوسفندی 

گوشت و با اب میزارم ی قل زد میشورم بعد پیاز قرمز زیاد بقیه پیازها غذا رو شیرین میکنن تفت میدم ادویه زردچوبه فلفل سیاه نمک آب جوش میریزم میزارم چند ساعت آروم آروم بپزه حوری که در حد ی کاسه کوچیک آب باقی بمونه کلا چلو گوشت و من ساده و مدل مامان بزرگها دوست دارم 

پیازو خلالی کن کف قابلمه بریز گوشت هارو بچین روش  بعد خیلی خیلی کم زردچوبه فلفل و پودر سیر بزن ...

وای چ کامل گفتی ممنون عزیزم 

چندساعته میپزه؟

با گوشت خورشتی درست نکردم با گوسفندی  گوشت و با اب میزارم ی قل زد میشورم بعد پیاز قرمز زیاد بق ...

خیلی ممنون عزیزم 

مال مامان بزرگا از همه خوشمزه تره

پیازو خلالی کن کف قابلمه بریز گوشت هارو بچین روش  بعد خیلی خیلی کم زردچوبه فلفل و پودر سیر بزن ...

ببخشید عزیزم برا دونفر چند تا گوشت تیکه ای باید گزاشت?