2777
2789
عنوان

ناراحتی و مشکلات خانوادتون چقد براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
هوچی و بی منطقه  مثل خوکه باهاش حرف بزنی لجنیت میکنه منم اعتبارم تو فامیل مهمه

با داداشتون حرف بزنید بخاطر بچه برن سر خونه زندگیشون برادرتون هم اگه واقعا دوس داره شما ومادرتون ببینه میتونه بدون اینکه خانمش بفهمه بیاد دیدنتون 

یعنی ک چی چقد از این ادما متنفرم دقیقا مث مادرشوهر خودمه همه جا رفته گفته عروسم اخلاق نداره درحالی ک ...

من اینجوری بهت بگم از وقتی عروسمون شد پر پره 2 ساعت باهاش حرف نزدم

چون بی منطقه

هوچی گره

اسم و ابروم برام مهمه ترجیح دادم فک کنم نیست ن حرف بزنم ن چیزی ن برم ن بیاد

چون میاد فقط میخاد حرص بده

منم خیلی تیکه سر زبونم میاد میگم ن به شخصیتت میخوره ن کاراکترتو بیار پایین و اینکه نزار هوچی سر یک کلام حرف زندگی به اتیش بکشه

درنتیجه میریزم توخودم حرص میخورم

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بهت بگم از وقتی عروسمون شد پر پره 2 ساعت باهاش حرف نزدم چون بی منطقه هوچی گره اسم و اب ...

بله بعترین کار همینه عزیزم الانم ب داداشتون بگید بره سر خونه زندگیش در غیاب زنش میتونه بیاد دیدن مادرتون چون بچه دارن گناه ادم بگه طلاق بگیرن میفهمم چی میگی مادرشوهر خودم همینه ی ادم بی شدت بی متطق و نفهم 

سلام عزیزم خوبید

من تاپیک دختر گرانبها در مورد عزت نفس دیدم کامنت گذاشتید که کتاب ایشون رو معرفی کردید به اقوام

ممنون میشم به منم معرفی کنید

اونجا قفل بود مجبور شدم اینجا کامنت بگذارم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
سلام عزیزم خوبید من تاپیک دختر گرانبها در مورد عزت نفس دیدم کامنت گذاشتید که کتاب ایشون رو معرفی کر ...

سلام گلم

بفرمایین

https://uupload.ir/view/geranbahaa_kd0b.pdf/

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼