2777
2789

خانما سلام، 

من ناراحتی و مشکلات خانوادم خیلی فکرمو درگیر و ناراحت میکنه. شما چیکار میکنین؟ 

خودمم میدونم به من مربوط نیست. 

عروسمون بچه 10 ماهش رو گذاشته رفته خونه باباش و میگه طلاق. 

و الانم مامانم اسیر شده 

ازینطرفم میسوزوم ازین ادم زن برای داداشم درنمیاد. 

شرحشو تاپیک قبل گفتم جداشدن یه بدبختی که نوزاد و مامانم تو این سن باید بزرگ کنه

جدا نشن یه بدبختی که این دیوانه دوباره به خانواده مون برمیگرده

با ما کی رفت و آمد نداره شکر خدا ولی داداشم دوباره هرشب فشارش تا 18 میخاد بره بالا اونم با اینکه 25 سالشه. و هیچ لذتی از زندگیش نمیبره و زندگی سگی. 

دختره برده میخاد ولاغیر. 

خانوادش خوبن و سالم ولی بی مسئولیت و متوقع و هوچی گرن همین خصلت رو دخترشونم داره

همشم بخودم میگم مربوط نیست ولی حرص میخورم و فکرم درگیره

بودنی هم جرات نداریم بهش چیزی بگیم و از درون فقط میسوزم که این از جون ما دیگه چی بیشتر میخاد

شما بگین من چیکار کنم

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک اون بچه ،نگران نباشید بخان برن طلاق بگیرن میرن مشاوره اگر مشکلشون حل شدنی باشه میشه ،توکل به خداکنید،نهایتا برادرتون تا اخرعمر مجرد نمیمونه ازدواج میکنه و بچش رو میبره ،اما امیدوارم مشکلش با همسرش حل بشه

اینا ک دل دارن بچه رو میزارن میرن خونواده پسر تلاش میکنن آشتیشون بدن

اینا ک بچه میبرن خونواده پسر کمک میکنن واسه طلاق 

اسی جان منظورم شما نیستیدا کلی میگم

خونواده شوهرایی رو میگم ک دخالت و اذیت میکنن اینجوری باید ادب کرد

قضاوتم درمورد شما و عروستون نیست✋️

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم مگه میشه مهم نباشه مشکلات خانواده اونجوری ک من اگه تو زندگیم نارحتی ومشکلی داشته باشم خانوادم نارحتم میشن صددرصد منم با مشکلاتشون نارحت میشم وتا جایی ک میتونم کمک میکنم شما هم برید با زن داداشتون حرف بزنید ببینید خواستش چیه ب خاطر اون بچه طفل معصوم 

اشتیشون بدین برن سر خونه زندگیشون.داداشتم باید یاد بگیره بسازن دیگه باهم یجوری

شما احتمالا با آدم هوچی و بی مسیولیت طرف نبودین، این آدما هیچوقت راضی نمیشن ، با هیچ موضوعی منطقی برخورد نمیکنن و هیچوقت کوتاه نمیان، همیشه حالت طلبکار دارن و اگه ازشون خواسته ای داشته باشی شروع به وحشی گری میکنن و فکر میکنن اگه با کسی اختلاف نظری دارن باید شروع به قمه کشی کنن، امیدوارم هیچوقت این حرفارو درک نکنی چون خیلی سخته با همچین آدمی طرف بودن دقیقا مثل همسر من  

این یه پسر یتیم میخاد که بردش باشه آشتی کردن ینی اینو بهش بدیم یتیم که شده دیگه ن خونمون میومد ن م ...

ولش کنین بابا بزا بره داداشت.بهتر از اینه مامانت سر پیری بچه بزرگ کنه.من زنداداش خودمم همچین زن خوبی نیس.نمیسازن ولی همیشه به داداشم‌ میگم کوتاه بیا.قبول کن حرفاشو.کی میخواد بچتو بزرگ کنه

عزیزم مگه میشه مهم نباشه مشکلات خانواده اونجوری ک من اگه تو زندگیم نارحتی ومشکلی داشته باشم خانوادم ...

هوچی و بی منطقه 

مثل خوکه باهاش حرف بزنی لجنیت میکنه

منم اعتبارم تو فامیل مهمه

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
شما احتمالا با آدم هوچی و بی مسیولیت طرف نبودین، این آدما هیچوقت راضی نمیشن ، با هیچ موضوعی منطقی بر ...

نه اتفاقا زنداداش خودم همینه.نصف سالو قهر خونه پدرشه و داداشمو تو دادگاها میچرخونه،اون نصف سالم تو خونه خودشون قهرن.ولی خوب چاره چیه.بچه دارن.کی میخواد بزرگ کنه بچه رو؟اون که شعورش نمیرسه من به داداش خودم هی میگم کوتاه بیا بچه گناه داره

شما احتمالا با آدم هوچی و بی مسیولیت طرف نبودین، این آدما هیچوقت راضی نمیشن ، با هیچ موضوعی منطقی بر ...

با این افراد هرچی جلوتر میری وقیحتر میشن، نه تنها هیچی از زندگیت نمیفهمی بلکه تا آخر عمر روزی هزار بار میمیری و زنده میشی

نه اتفاقا زنداداش خودم همینه.نصف سالو قهر خونه پدرشه و داداشمو تو دادگاها میچرخونه،اون نصف سالم تو خ ...

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی فکر میکنم با این افراد نمیشه زندگی کرد اینا هیچی واسه از دست دادن ندارن با کوچکترین مساله ای انگار با طرف پدر کشتگی دارن 

هوچی و بی منطقه  مثل خوکه باهاش حرف بزنی لجنیت میکنه منم اعتبارم تو فامیل مهمه

یعنی ک چی چقد از این ادما متنفرم دقیقا مث مادرشوهر خودمه همه جا رفته گفته عروسم اخلاق نداره درحالی ک بخدا داشت برعکس میگف منم خیلی نارحت شدم گفتم انشالله امام حسین آبروشو ببره روز تاسوعا همه فامیل جم شده بودن ۲ نفر باهم شوخی میکردن اصلا هم بامادرشوهدم نبودن این اومد ب خودش گرفت و انقد بحث کرد شما منظورتون منم دیگه همونجا همه شناختنش پدرشوهرم هم سرش داد کشید دیگه خفه شد همه هم گفتن الان شناختیمش