2777
2789
من ی بار قهر کردم قبل اینسری ک رفتم مخصوص حرم  ولی دلم نیومد اخه جز ائمه کسی دیگرو ندارم

همیشه خدا را داری

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

كاش خدا به ميزان بد بودن و خوب بودنمون مارو تو موقعيتي قرار ميداد

وقتي فرقي نداره چطوري باشم عدالت زير سوال ميره 

چرا بايد هرچيزي رو با زجر و التماس بخوام شايدم وقتي خواستمو ميده كه من دگ نخوام اصلا 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز این سوالتون درست نیست در واقع شما میخوای مطمئن بشی که امام رضا حاجت میده یانه بعد ازشون چیزی بخوای ولی این بستگی به اعتقاد وایمان قلبی شما داره ائمه فقط شفیع هستن خداست که تصمیم میگیره کاری رو براتون انجام بده یانه اما چون ائمه ابرو دارن پیش خدا خدا اگر به صلاحتون باشه حاجتتون رو میده ...من خودم ده سال پیش که رفتیم مشهد مادرم احساس تنگی نفس ودرد قفسه سینه داشت رفتیم من گفتم یاامام رضا مادرم خوب بشه دیگه قلبش درد نیاد بعد از شانس خواهرم همونجا گم شد و بعد یکساعت پیدا شد مادرم تا مرز سکته رفت دورازجونش بعد که برگشتیم من گفتم اما آقا مهمون نوازی کردیا بدتر شد که مادرم قلبش خیلی بدتر شده به محض رسیدن به شهر خودمون مادرم حالش خراب شد بردیم بیمارستان گفتن سکته کرده وشرایطش خیلی بده ولی من اومدم خونه آنقدر خدارو صدا کردم امام رضا رو از تو تلویزیون می‌دیدم اشک میریختم بعد که رفتیم بیمارستان دکتر گفت اگر چندروز دیرتر میشد که بیاد برای چکاب معلوم نبود زنده بمونه یانه چون وضعیتش ربطی به سکته نداره معلومه خیلی وقته رگای قلبش بسته شده واین معجزه بوده که اوردینش بعد جراحیش کردن جراحی سختی بود ولی خدا بهمون خیلی رحم کرد و مادرم رو بهمون برگردوند من همیشه میگم شاید اگر نرفته بودیم مشهد من از امام رضا نخواسته بودم که مادرم حالش خوب بشه شاید الان مامانم دورازجونش کنارمون نبود درسته من فکر کردم اون موقع که امام رضا صدامو نشنیده ولی توی همون بدشدن حالش وگم شدن خواهرم خیریتی بود که بعداً فهمیدم من خیلی امام رضا رو دوست دارم ایشون خیلی مهربونه قربونش برم وقتی برای ماه عسل هم رفتم پیششون آخرین روز که رفتم خداحافظی ازشون که برگردیم یهو یکی از خادما صدام کرد گفت شما تازه عروسی گفتم بله گفت بفرمایید ماامروز به تازه عروس داماد ها با توجه به تاریخ عقدشون تو مهمون خونه امام رضا نهار می‌دیم وشانسی من شناسنامه هامونو داخل کیفم گذاشته بودم ونهار مارو مهمون کرد و راهی مون کرد

استارتر عزیز این سوالتون درست نیست در واقع شما میخوای مطمئن بشی که امام رضا حاجت میده یانه بعد ازشون ...

عزيزم من بشدت به اقا امام رضا ارادت دارم و پارسال دوستم بردم امام رضا بعد از ١٧سال نازايي ،معجزه شدش و الان بارداره و حاجت گرفت ،و يكي ديگه از اقوام نزديكمون هم همينطور  كاملا نازا بودش كه تو مسهد خوابشو ديد كه بچه دار شدش ،من دوست داشتم بفيه دوستان بيان تعريف كنناز معجزه هايي كه ديدن🌹🌹🌹🌹