2777
2789
عنوان

مامانا پای بچم به نظرتون پشه زده

117 بازدید | 13 پست

سلام 

هر دو پاش زده تا زانو بعد این پماد تو عکس داروخانه داد زدم

گویا خارش هم نداره

اول کلا قرمز بود از خونه باغ اومدیم بعد اون دون شد

پشه هست

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز عکس دیدید

نه نیومد😑

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
کلا گوشتش شیرینه خیلی پشه میزنه ولی اینبار نمیدونم چرا ایقد زیاده نگران شدم

شاید به چیزی حساسیت داره منم میشم آخه تو باغ اگه رفته به خاطر علف و درخت و اینا ممکنه باشه

یا خدا 😭😭😭😭چیشده خواهر چرا  مگه حشره می‌تونه در این حد نیش بزنه ببرش متخصص توروخدا ای جانم طفل معصوم دلم رو انگار با چاقو تیکه تیکه کردن 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
دو تا پست بالاتر اومد

برام باز نمیشه

بله تو باغ اینجور شد به محض خونه اومدن

خوب نگران نباش مال تو باغچه میره چیزی نیست