2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جزء مردم نیستیم . تو کرونا همه همه جا تعطیل میشد بجز گروه 1 . من تموم تعطیلیها ی ...

تا حالا یادم نمیاد شرکت به غیر جمعه ها تعطیل باشه. تازه یک هفته در میان هم جمعه اضافه کار اجباری داریم. 

حالا برف- سیل- کرونا - گرما و ................. هر چی . میگن خصوصی هستیم

تا حالا یادم نمیاد شرکت به غیر جمعه ها تعطیل باشه. تازه یک هفته در میان هم جمعه اضافه کار اجباری دار ...

بله دقیقا . ما تعطیلات رسمی تقویمی تعطیلیم ولی بعضی وقتها تعطیلات 2 - 3 روزه پشت سر هم تولید رو کامل تعطیل نمیکردند ولی اداری تعطیل بودیم . الان رو نمیدونم باید ببینیم چه تصمیمی میگیرند فعلا چیزی ابلاغ نکردند  

کجایی؟

تبریز

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁